Melida Messenger – inca o sansa casniciei

Egoismul trebuie exclus atunci cand intemeiezi o familie. Tocmai de aceea si modelul Melinda Messenger considera ca este necesar sa mai acorde o sansa casniciei sale cu Wayne Roberts, de care s-a separat acum sase luni. Cuplul s-a despartit in luna aprilie, dupa 11 ani de casnicie. Melinda, in varsta de 37 de ani, a declarat ca ea si Wayne au pierdut acea legatura profunda pe care o aveau. Insa cei doi s-au hotarat sa-si mai acorde o sansa. „Nu ne dorim nimic mai mult, decat sa facem lucrurile sa mearga intre noi”, a declarat modelul intr-un interviu pentru revista Hello!.

Cei doi nu au intrerupt niciodata legatura dintre ei. „Suntem foarte buni prieteni si petrecem foarte mult timp impreuna. Inca incercam sa ne dam seama ce se intampla cu relatia noastra. El ramane frecvent peste noapte cu copiii, cand eu sunt plecata. Si este un vizitator constant. Am mers impreuna intr-o vacanta cu familia surorii lui, dupa ce ne-am despartit, deoarece am hotarat sa ne mai dam o sansa. Ne dorim foarte mult sa facem casnicia noastra sa mearga ca inainte. Dar trebuie sa ne evaluam pe noi insine”, a declarat prezentatoarea. Melinda este mama a trei copii, Morgan, in varsta de opt ani, Flynn, de sase si Evie de patru ani. „Nu ne intalnim cu altcineva. Iesim impreuna cand avem ocazia. Atunci cand copiii dorm, putem discuta ca intre adulti. Nu locuieste cu mine. Este un tata minunat si devotat si vrem tot ce este mai bun pentru micutii nostri. Dragostea nu a disparut dintre noi. Nu stiu ce ne ofera viitorul. Vrem sa mearga, dar a fost un an dificil. O luam incet. Ne simtim bine impreuna si luam fiecare zi asa cum e ea”, a adaugat modelul.

Poate ca, odata cu venirea noului an, cei doi vor reintregi familia si totul va fi ca la inceput, cel putin de dragul copiilor.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole