In curand pe litoralul Marii Negre va avea loc Spellground Festival

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » In curand pe litoralul Marii Negre va avea loc Spellground Festival

Intre 12 si 14 august 2016, Spellground Festival pune stapanire pe litoral, din Constanta pana in Navodari, cu 3 scene, 17 artisti internationali si 44 de artisti romani, si cu inca doi headlineri: Editors si Biffy Clyro.


EditorsCu vanzari cumulate de peste 2 milioane de exemplare in toata lumea, Editors a ars repede etapele: de la trupa de facultate la panteonul legendelor muzicii britanice. De la primele piese de referinta, „Bullets”, „Munich” sau„Blood”, pana la cel mai recent single devenit hit, „All The Kings”, acordurile inedite si stilul vocal inconfundabil semnat de Tom Smith au spus lumii sus si tare: Editors sunt incomparabili.

BiffyClyroCei trei scotieni de la Biffy Clyro ne-au socat, incantat, revoltat si activat sa le punem albumele pe repeat. Cu influente care variaza de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa si-a sedimentat locul in topul celor mai complexe aparitii ale inceputului de secol. Piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical” au cucerit fani din multe sfere muzicale si le-au castigat baietilor un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013.

Schimbarea vine cu si mai multe vesti bune: camping exclusiv Spellground cu vedere la mare si iesire la plaja in Navodari, transport gratuit cu double-decker intre toate zonele pe toata perioada festivalului (pe baza bratarii de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile in curand), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping si multe alte surprize. Toate aceste argumente ale schimbarii sunt dublate si de considerente de securitate legate de zona Capidava: infiltratiile recente in sol cauzate de cresterea apelor Dunarii si restrictiile impuse de statutul de arie protejata (cu posibilitati restranse de interventie vizavi de acoperirea cu pietris a terenului, construire fundatie, amenajare).

Electro Stage se reconfigureaza pentru a face loc si mai multor experiente live; urmeaza noi anunturi. Fanii muzicii electronice vor petrece trei zile pe plaja alaturi de: Fritz Kalkbrenner, Dennis Ferrer, Soul Clap, Wolf + Lamb, Pillowtalk, Nick Monaco, Doctor Dru, Aquarius Heaven, Chopstik & Johnjon, Andre Hommen, Life on Planets.

Cei care si-au cumparat deja bilete si, din motive obiective, nu pot ajunge la noul Spellground, pot solicita recuperarea contravalorii biletelor incepand cu data de 29 iunie, urmand pasii de pe site.

Ultimele 5000 abonamente la pretul de 295 lei vor fi puse in vanzare pe http://www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim sau pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos. Flash-sale: Biletele de o zi, la pretul special de 130 lei, vor fi puse in vanzare de astazi pana pe 15 iulie. La intrare, in ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 185 lei.

Pentru mai multe detalii, va asteptam marti, 28 iunie, la Conferinta de Presa organizata in Constanta. Mai multe detalii la: pr@spellgroundfestival.com.

1200 grid for designers and developers
1200 grid for designers and developers

THE KOOKS ~ ROYKSOPP ~ BIFFY CLYRO ~ EDITORS

AMBER RUN ~ OSCAR AND THE WOLF

FRITZ KALKBRENNER ~ DENNIS FERRER ~ SOUL CLAP ~ WOLF + LAMB

PILLOWTALK ~ NICK MONACO ~ DOCTOR DRU ~ AQUARIUS HEAVEN ~ CHOPSTICK &

JOHNJON ~ ANDRE HOMMEN ~ LIFE ON PLANETS

Aylin and The Lucky Charms ~ Byron ~ Carla’s Dreams ~ CTC (Doc, Deliric,

Vlad Dobrescu, DJ Nasa) ~ Coma ~ Duro Disco ~ EIDO ~ Electric Tuxedo ~

Flesh Rodeo ~ Grimus ~ Golan – live act

Gojira & Planet H ~ Helen ~ Karpov not Kasparov ~ KASIM live ~ Les

Elephants Bizarres ~ Lisiere Collectif ~ Loungerie II ~ Luni la Teatru ~

Macanache & The Putreds ~ Maga&Tudoran

Melting Dice ~ None of the Above ~ Omelette ~ Otherside ~ Pinholes ~ Pixels

~ ROA ~ RoadKillSoda ~ Rockabella ~ Robin and The Backstabbers ~ Satellites

~ Sophisticated Lemons ~ S.P.O.C. ~ Stema ~ Sunet Fin

The Kryptonite Sparks ~ The Bread Pits ~ The Mono Jacks ~ The Speakers ~

Toulouse Lautrec ~We Singing Colors ~ Yelllow ~ Zdob si Zdub

SPELLGROUND.RO

#willputaspellonyou

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner