Weekend cu muzică la un teatru în București

În acest sfârșit de săptămână teatrul unteatru ne invită la concerte: vineri, pe 24 iunie 2016, Maria Raducanu aduce ritmuri de jazz, iar sâmbata, 25 iunie 2016, Ada Milea sosește cu spectacolul Apolodor. Ambele concerte vor incepe la ora 21:00 iar cei care doresc sa participe își pot face rezervare la rezervari@unteatru.ro sau prin SMS la numărul 0721268516.

Având una dintre cele mai speciale voci din lume, Maria Răducanu combină bocetele româneşti cu fado-ul portughez, cu blues-ul şi cu improvizaţia pentru a da viaţă unei muzici pure, extrem de emoţionante şi care îţi merge direct la inimă.

Apolodor este un fel de hartă muzicală a călătoriilor pinguinului lui Gellu Naum. În loc de fotografii, el are un ecran cu umbre mișcătoare. În acea zonă, orice om își poate maria raducanuschimba forma pentru a deveni personaj. Se interacționează mult cu publicul, iar echipa muzicală e mereu gata să pară transportată în altă parte a Globului. Memoria tuturor este ajutată de hârtiuțe lipite peste tot (inclusiv pe instrumente și personaje) și povestea se recompune cu ajutorul unui personaj care locuiește în frigiderul mobil al pinguinului. Cântecele sunt adaptări ale vechilor piese de pe albumul Apolodor. In distributie ii intalnim pe Dorina Chiriac (Apolodor), Alex Bogdan (cămilă, maimuță, tâlhar, membru KKK, pisoi, pecuții, etc.), Radu Bânzaru (Cămila Suzi, Tata Cimpanzeu, un bandit, voci, etc.), Ada Milea (Mama Cimpanzeu, voci, chitară, etc.)

www.unteatru.ro

www.facebook.com/unteatru


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole