Ionuț Ungureanu (Provincialii) va cânta la San Remo Music Awards

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Ionuț Ungureanu (Provincialii) va cânta la San Remo Music Awards

Pentru prima dată România participă la San Remo Music Awards. Reprezentanul nostru este Ionuț Ungureanu, solistul trupei Provincialii, ales în urma concursului jurizat, organizat de Amici della Musica, reprezentant exclusiv în România al brand-ului San Remo Music Awards.
San Remo Music Awards este un concurs derivat în urmă cu 15 ani din celebrul Festival San Remo, ce pune în competiție soliști vocali din Italia și din întreaga lume.

Pe 11 februarie 2016, în cadrul concursului ce se va desfășura la San Remo, Ionuț Ungureanu va cânta piesa „Oameni” – compoziție Marius Țeicu, pe versurile lui Ovidiu Dumitru, o melodie ce îi permite să își arate calitățile vocale. În ziua următoare, în cadrul Galei ce se va desfășura la Fairmont Hotel din Monte Carlo, în prezența ASR Prințul Albert de Monaco, Ionuț va interpreta una dintre piesele trupei sale, „Vagabond” – muzică de Sandu Rotaru și Ionuț Ungureanu, versuri de Radmila Popovici-Paraschiv. Ambele piese vor fi cântate în limba română.
Ionuț s-a pregătit intens pentru concurs. În afară de exerciții vocale, repetiții ș.a.m.d., el a înțeles importanța unei apariții vestimentare de success. Ionuț a mers pe mâna specialiștilor, apelând la talentul cunoscutei stiliste Adina Buzatu de a îi realiza un outfit care să răspundă în mod funcțional cerințelor scenice, dar totodată să îi pună în valoare și personalitatea. Așadar, Ionuț Ungureanu va purta la San Remo Music Awards o ținută Trends by Adina Buzatu, compusă din sacou din colecția brandului italian Messagerie, cămașă a celebrului producător suedez de profil Eton și pantaloni slim semnați de brandul Wool 172 din Italia. Stilista i-a ales o pereche de bocanci Pirelli, tot din magazinele Trends by Adina Buzatu, care conferă un aer rock întregii ținute. Butonii aleși au o poveste aparte: sunt o creație Babbete Wasserman London, brandul bijutierei declarate Designerul Anului 2015 în Marea Britanie și i-au fost oferiți de însăși creatoarea lor. În vizită în România la buna ei prietenă, Adina Buzatu, Babette era chiar în magazin și i-a ales personal bijuteriile spunându-i că îi vor purta noroc și că îl va urmări cu mare interes.

Îi ținem pumnii lui Ionuț!

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner