BEATLES’N’JAZZ, cu Adrian Nour și Cătălina Oana Beta, la MUSIC CLUB

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » BEATLES’N’JAZZ, cu Adrian Nour și Cătălina Oana Beta, la MUSIC CLUB

Vineri, 19 februarie 2016, Music Club lansează o serie de super concerte de jazz și rock, la obișnuita locație din Strada Bărăției 31. Primul concert din serie prezintă mult aclamatul proiect BEATLES’N’JAZZ, în cadrul căruia se vor auzi vocile invitaților speciali Cătălina Oana Beta și Adrian Nour.


Biletele pot fi cumpărate înainte de concert din Rețeaua IaBilet.ro, iar în seara concertului, de la intrare. Accesul se face începând cu ora 20:00, iar locurile sunt limitate.

Despre BEATLES’N’JAZZ
Cu siguranță una dintre cele mai fermecătoare apariții și voci ale scenei de jazz românești a ultimilor ani, Cătălina Oana Beta, prezenţă vocală tulburător de curată, expresivă şi fermecătoare, împreună cu binecunoscutul cântăreț și actor Adrian Nour, cunoscut mai ales pentru rolul principal din muzicalul “Fantoma de la Opera”, sau participarea la “Vocea Romaniei” și asistați de cinci dintre cei mai talentați reprezentanți ai noului val de instrumentiști de jazz din România, reuniți sub deja consacrata titulatură Cantaloop, vor explora într-o manieră jazzistică non-conformistă celebrele hituri Beatles.

Hey Jude, Yesterday, Yellow Submarine, All You Need is Love, Lady Madonna si multe altele vor fi interpretate alături de saxofonistul Costin Roșu, discipol al legendarului Dan Mândrilă, considerat cel mai bun saxofonist român din toate timpurile, basistul Adrian Flautistu, muzician de calibru, prezent in formule alături de Johnny Răducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian și mulți alții, Ștefan Benedict, rafinat baterist, de o impresionantă sensibilitate, Alex Borșan, pianist experimentat, rodat într-un număr impresionant de colaborari celebre, și – nu în ultimul rând – probabil cel mai talentat reprezentant al noii generații de Jazzmani de dincolo de Prut, chitaristul Liviu Negru.

Pe 19 februarie 2016, găzduiți de Music Club, cei șapte muzicieni de la Cantaloop & Co., care au inclus în setlistul lor noi hituri față de showurile anterioare, promit o seară memorabilă cu BEATLES’N’JAZZ!

În anii ’60, muzica The Beatles era pe cât de respectată, pe atât de populară. În timp ce The Fab Four ca grup impingeau granițele muzicii rock și stabileau standardele pentru decadele ce aveau să urmeze, fiecare membru în parte își juca propriul rol revoluționar.

Pe măsură ce muzica The Beatles creștea în complexitate, tot mai mulți muzicieni de jazz au fost atrași de a explora aceste compoziții extraordinare, melodii superbe, armonii parca divine, de o neconvențională complexitate armonică și metrică. Muzica The Beatles este cu adevărat fără vârstă, așa cum o demonstrează interesul pentru song book-ul lor a noi și noi generații de muzicieni de jazz și nu numai.

Bilete prin Rețeaua Iabilet.ro, la prețul de 45 lei.

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Un eveniment prezentat de Music Club și recomandat de Magic FM

Facebook: https://www.facebook.com/events/507796106060220/
Music Club – Strada Bărăției, nr. 31 (în spatele magazinului Cocor)

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner