RIHANNA SCHIMBĂ REGULILE JOCULUI – albumul “ANTI” ajunge No. 1 la o săptămâna de la lansare

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » RIHANNA SCHIMBĂ REGULILE JOCULUI – albumul “ANTI” ajunge No. 1 la o săptămâna de la lansare

 

Rihanna, artista Universal Music Group intră în istoria topurilor muzicale cu noul ei album ANTI (lansat pe 28 ianuarie 2016), care a devenit number one cu 166.000 de albume vândute în prima săptămâna. Primul single de pe album, “Work”, lansat alături de Drake, a ajuns pe primul loc în iTunes în 91 de ţări în mai puţin de 36 de ore de la lansare şi a fost cel mai bine vândut single digital al săptămânii trecute.

ANTI ocupă şi primul loc în topul Billboard 200, după ce Rihanna a dăruit fanilor ei mai mult de 1 milion de descărcări gratuite (ale căror coduri de compensare au fost epuizate deja în totalitate), în colaborare cu platforma globală de streaming TIDAL şi Samsung.

Work” a devenit cel de-al 27-lea single al Rihannei care intră în top 10 Billboard Hot 100, egalându-i pe Mariah Carey, Janet Jackson şi Elton John. Totusi, Rihanna a obţinut această reusită mai repede decât oricare dintre aceşti artişti (la 10 ani şi 8 luni de la lansarea single-ului “Pon de Replay”, în vara anului 2005). Mai mult, în drumul către vârful clasamentului, Rihanna a fost întrecută doar de un singur nume: The Beatles.

“Lansarea albumului ANTI a fost extrem de inovativă şi de fidelă personalităţii artistice a Rihannei iar artista işi meritată toate distincţiile primite. Rihanna e o artista şi o femeie de afaceri ca nimeni alta. Suntem foarte mândri de ea.” a declarat Jay Brown, preşedintele Roc Nation.

“Este o onoare să lucrez cu Rihanna” a spus Steve Bartels, CEO Def Jam Recordings, partenerul Rihannei în promovarea, vânzarea şi distribuirea albumului ANTI. “A adăugat la legendarul ei CV încă un album de top şi a reuşit să facă asta fără compromisuri. Individualitatea, spiritual, ambiţia şi talentul ei unic sunt o inspiraţie pentru mine.”

La 27 de ani, Rihanna este cel mai bine vândut artist digital al tuturor timpurilor, cu mai mult de 100 de milioane de vânzări certificate cu discuri de aur si platină. Ea deţine atât drepturile de master ale pieselor, cât şi drepturile de compozitie, iar la împlinirea celor 28 de ani pe 20 februarie, va deţine şi drepturile de publishing.

Rihanna se pregăteste de asemenea să inceapă turneul THE ANTI WORLD TOUR în America de Nord pe 26 februarie 2016, urmând ca in vara lui 2016 să viziteze și numeroase orașe din Europa.

Samsung este partenerul turneului din America de Nord, în timp ce PUMA este partenerul secundar. Travis Scott va fi invitatul special pentru datele din America de Nord. Acestea vor fi urmate de turneul european, cu concerte în Londra, Amsterdam, Berlin, Milano, Viena şi mult alte orase. The Weeknd şi Big Sean vor fi invitaţii speciali pentru datele europene. Biletele au fost puse în vânzare pe 3 decembrie 2015 pe site-ul www.livenation.com cât și pe http://www.rihannanow.com/tour/

Albumul Rihanna – ANTI – este disponibil accesând link-ul următor: http://umusic.lnk.to/ANTI

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner