Iulia de la t.A.T.u a devenit iar mama. Are baiat…

Anul acesta, Mos Craciun a trecut putin mai tarziu si pe la Iulia Volkova, cantareata din trupa t.A.T.u., dar a venit cu un cadou cu totul si cu totul special. Legendarul batranel a facut mai intai un drum pana la barza care „livreaza” copii si abia apoi s-a oprit sub bradul divei.

La doua zile dupa Craciun, Iulia a adus pe lume un baietel. „In aceasta dimineata, la ora 6.30 (ora Moscovei) s-a ascut fiul Iuliei Volkova. Totul a decurs repede si fara complicatii. Atat mama, cat si copilul sunt bine”, acest mesaj a fost postat pe site-ul trupei.

In noaptea de dinaintea marelui eveniment, cantareata, insotita de colega ei de trupa, Lena, s-a distrat pana seara tarziu la o petrecere, alaturi de alti amici. In jurul orei doua, Iulia, 22 de ani, s-a duc la culcare doar pentru a fi trezita doua ore mai tarziu de durerile travaliului. Alaturi de diva s-a aflat in fiecare clipa tatal copilui. „Nu a plecat de langa ea nici pentru o secunda. Baiatul seamana foarte mult cu tatal sau, asa cum trebuie. Iulia si Parviz vor sa tina secret numele micutului”, a fost scris pe site.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe