Jack Nicholson nu mai poate sa agate femei

Carismaticul Jack Nicholson a declarat ca i-ar placea sa se indragosteasca din nou, dar s-a plans ca nu mai poate agata o femeie cum o facea pe vremuri, relateaza CNN. "Nu m-a deranjat niciodata sa fiu indragostit ca un nebun", a declarat starul, in varsta de 70 de ani, care a recunoscut ca nu se pricepe la chestiunile legate de iubire.

"Intrebati pe oricare dintre vechii mei prieteni si va vor spune ca Jack e destul de destept, dar cand e vorba de dragoste nu straluceste. Nu-l intrebati nimic despre acest subiect sau, daca o faceti, nu va luati dupa ceea ce va spune".

Nicholson a afirmat ca inaintarea in varsta a schimbat felul in care curteaza femeile. "Nu mai pot agata o fata in public ca pe vremuri. Nu credeam ca termeni precum nedemn vor aparea in parerile mele despre mine, dar nu mai pot face asta".

Actorul a mai dezvaluit ca ar si-ar dori sa iasa cu o femeie de aceeasi varsta sau mai tanara. Jack Nicholson a fost nominalizat de 12 ori la premiul Oscar, pe care l-a castigat pentru rolurile din "One Flew Over the Cuckoo’s Nest," "Terms of Endearment" and "As Good as it Gets."

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: