James TW lanseaza single-ul “Butterflies”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » James TW lanseaza single-ul “Butterflies”

Astăzi, 19 martie, cântărețul și compozitorul britanic James TW, premiat cu discul de platină, a lansat piesa „Butterflies”, prima sa melodie din acest nou an. După ce a generat peste 2 miliarde de ascultari și a primit aprecieri de la Billboard, Atwood Magazine, Huffington Post, Teen Vogue și mulți alții, James TW a apărut în liniște ca fiind cel mai mare artist de care nu ai auzit niciodată. Acum, îl veți auzi deschizându-se ca niciodată pe o serie de single-uri și mai multă muzică în 2021.

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/butterfliesPR

Începând cu acest capitol, „Butterflies” flutură dintr-un riff hipnotic și degetele se apropie de confesiuni precum:

„mă îmbăt. Mă simt singur. Încearcă să înec tot zgomotul din mintea mea, dar alcoolul nu mă ține așa cum ai făcut-o”.

După albumul său de debut din 2019 (Chapters), James TW a început să lucreze la următorul său capitol muzical la începutul anului 2020. În același timp, lumea a intrat în blocaj și s-a trezit la sfârșitul unei relații de șase ani. Confruntându-se cu un val de emoții turbulente, s-a orientat către muzică.

„Tot ce am scris a fost despre despărțire”,

recunoaște el.

„Am întâlnit-o practic când aveam 15 ani. Am început să ieșim un an mai târziu. Trăiam împreună. Îmi planificam sincer restul vieții în jurul ei. Evident, a fost un mare șoc, așa că melodiile au ieșit. Am vrut să surprind toate emoțiile diferite în urma.”

Urmareste videoclipul aici:

Cel mai cunoscut single al sau, “When You Love Someone”, a acumulat peste 750 de milioane de ascultari, a primit certificarea Platinum în SUA și Marea Britanie, 2x Platinum în Danemarca și Olanda și 3x Platinum în Norvegia și Suedia.
James a fost in turnee alături de Shawn Mendes și Andy Grammar și a captivat milioane de telespectatori în emisiuni de televiziune, inclusiv Ellen și The Today Show. Acum, cu peste 1 milion de albume vândute, 10 melodii care au acumulat peste 50 de milioane de ascultari și 150 de milioane de vizionari până în prezent, pregătește-te pentru ceea ce va fi cu siguranță un an rem

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 iunie 2024

Acum la Bucureşti
34 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner