Jamie Lynn pe urmele surorii mai mari – Britney Spears

Desi a ramas insarcinata mult prea devreme, sora lui Britney Spears, Jamie Lynn, in varsta de 16 ani, are toate motivele sa fie fericita. Va deveni mamica si se va casatori. Imbracata intr-un tricou larg si pantaloni scurti, tanara Jamie a iesit la cumparaturi. Mandra de burtica ei, dar si mai incantata de inelul de logodna ce a putut fi zarit stralucindu-i pe inelar.

Cu o zi in urma, ea purta un tricou pe care scria „Zvonurile sunt adevarate”. Insa toti au considerat ca acest tricou a fost purtat cam tarziu. Acum este mult prea evident ca este insarcinata si ca s-a logodit. „Probabil nu se asteptau ca logodna sa fie chiar acum, faptul ca ea a ramas insarcinata, a grabit lucrurile”, a declarat o sursa. Viitorul ei sot, Casey, are 19 ani. Nu s-a aflat inca data casatoriei, insa mama lui Jamie vrea sa fie cat mai devreme.

Actrita din „The Zoey 101” incepe sa semene cat mai mult cu sora sa, cantareata Britney Spears. Chiar daca sunt in parti opuse ale tarii, cele doua folosesc aceleasi coafuri, atunci cand ies in oras. Sa speram ca nu va necesita si o internare la reabilitare.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: