Trei dintr-o lovitura: Angelina Jolie, Cate Blanchett, Jessica Alba

Trei dintr-o lovitura: Angelina Jolie, Cate Blanchett, Jessica Alba

Se pare ca primavara aceasta se poarta burtica de femeie insarcinata. Angelina Jolie, Cate Blanchett si Jessica Alba au iesit la plimbare, etalandu-si cu mandrie „accesoriile”. Angelina Jolie, in varsta de 32 de ani, despre care unii spun ca ar astepta gemeni, un baiat si o fata, a fost vazuta ieri pe strazile din Texas, impreuna cu sotul sau Brad Pitt si doi dintre copiii ei. Actrita purta o rochita neagra destul de stransa pe corp si o jacheta.

In partea cealalta a globului, in Sydney, o alta viitoare mamica iesea sa se bucure de ziua frumoasa. Cate Blanchett asteapta dintr-un moment in altul sa nasca. Si asta se poate vedea cu ochiul liber intrucat actrita abia daca mai incape in haine. Cate, in varsta de 38 de ani, are deja doi fii, Dashiell John de cinci ani si Roman Robert de trei ani. De aceasta data insa a jurat ca o data cu venirea pe lume a celui de-al treilea copil va face tot posibilul sa petreaca mai mult timp cu familia in Australia.

Si Jessica Alba si-a aratat burtica pe strazile din Beverly Hills. Vedeta din „Cei patru fantastici” va da nastere in iunie primului sau copil cu logodnicul Cash Warren. „Este extraordinar. Sunt cele mai frumoase momente”, a declarat Jessica atunci cand a fost intrebata cum este sa fii insarcinata.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe