Jessica Simpson se apuca de cantat country

Ultima sansa! Jessica Simpson se apuca de cantat country 

Le-a incercat pe toate! Muzica pop, reality show-uri, film, doar de dragul gloriei si a banilor. Din pacate pentru Jessica Simpson, niciuna dintre acestea nu a dat roade.Insa americanca nu se lasa cu una, cu doua. Mai are o ultima arma in arsenal. Si nu este vorba de vreun rol porno intr-un film, pentru ca tatal Joe nu o lasa. Jessica isi va incerca norocul si cu genul country, a aflat Entertainment Wise.

„Va inregistra un album de country si astfel se va reintoarce la radacini”, a confirmat Joe Simpson, care nu este doar tatal ei, ci si impresarul vedetei.

Originara din Texas, unde este „patria muzicii country”, tanara Simpson spera sa dea lovitura cu aceasta noua provocare in cariera.

„Este o cantareata desavarsita. Muzica pop nu a pus-o in valoare. Stilul country este singurul gen de muzica pura care ne-a mai ramas”, a adaugat Joe Simpson, laudandu-si fiica.

Insa aceasta nu este unica schimbare la care Jessica s-a gandit. In ultima vreme, starul si-a facut aparitia cu o pereche de sani de dimensiuni mai mari decat de obicei, relateaza The Sun. Cel putin asta s-a putut observa la un show din New York, unde Jessica a purtat o rochie mulata pe corp, care-i punea in evidenta sanii mai mult decat generosi. Sa fi recurs oare la implanturi?

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe