Am aratat ca o scroafa

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Am aratat ca o scroafa

Britney despre propriul show: „Am aratat ca o scroafa!”

 

Cine a vazut-o pe Britney Spears in showul de la premiile MTV, primul cuvat care i-a venit in minte a fost „oribil!”. Se pare, insa, ca nici pe protagonista nu a multumit-o prestatia ei si mai mult decat atat a dezamagit-o pana la lacrimi.

„A avut posibilitatea sa se vada in timpul spectacolului pe ecranele mari. A iesit in fuga de pe scena spre culise, strigand: «Doamne, arat ca scroafa!» Era de neconsolat”, au declarat surse.

Constienta ca dansul, interpretarea si fizicul ei au fost dezastruoase, Britney a izbucnit in lacrimi, imediat dupa show, a aflat Daily Mail. „Era devastata si incredibil de nervoasa. Stie a ca dat-o in bara. Au fost prea multe care au mers prost. Coregrafia a fost slaba, suncile ei la vedere, din cand in cand mai facea pauze de cantat, prevazand ca totul avea sa fie un fiasco total”, au declarat surse.

Noaptea cea neagra a inceput, insa, pentru Britney chiar de dinaintea spectacolului, cand starul pop a fost cu moralul la pamant din pricina parului, mai bine spus a extensiilor, care nu au fost deloc pe placul solistei de 25 de ani. Disperata si nelinistita, Brit a luat atunci niste calmante, relateaza The Sun.

„Era cuprinsa de panica la cabina de machiaj. Stia ca nu este pregatita sa-si faca aparitia pe scena, pentru ca nu a repetat suficient, iar povestea cu parul a fost picatura care a umplut paharul. Era plina de furie, tipa la toata lumea, incluiv la stilist”, a spus cineva care a vazut-o inainte de spectacol.

Probabil ca antidepresivele si-au facut efectul si pe scena, intrucat audienta a avut parte de o Britney amortita, parca de pe alta lume.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner