Show-ul Black Eyed Peas

Show-ul Black Eyed Peas de la Arenele Romane a adunat circa 7.000 de oameni. Intr-un spectacol in care toti membrii trupei au dansat non-stop, au sarit dintr-un colt de scena in celalalt, au vorbit cu audienta, au facut tumbe si au executat scheme complicate de breakdance, faptul ca Fergie si-a mai pierdut din cand in cand suflul nu a deranjat publicul, care a cantat cot la cot cu ea.

Printre fanii trupei, care au cantat versurile de la aproape toate piesele, s-a numarat si Mircea Geoana, venit impreuna cu sotia, care a fredonat si a dansat pe piese precum "Let`s get retarded" sau "Mas Que Nada". Marius Moga, Catalin Maruta, Iulia Vintur sau Gabriel Cotabita sunt alte vedete care au putut fi vazute printre fanii trupei americane.

"Mi-a venit inima la loc cand am aflat ca Fergie are 42 de ani, mi-am dat seama ca se mai poate si la varsta asta", a imbatranit-o fostul ministru de Externe pe solista care are de fapt 32 de ani. "Ai vazut cum dansa si se dadea peste cap?", s-a minunat el. "Imi place sa ascult tot ce asculta copiii, dar ascult si trupele generatiei mele, cum ar fi Led Zeppelin sau Pink Floyd", a adaugat pentru Cotidianul Geoana, care stia de la radio peste 80% dintre piesele auzite in concert.

Liderul trupei, will.i.am, a povestit pe parcursul spectacolului cat de bine s-au simtit vineri seara in clubul Bamboo, repetand cat de sexy si de naturale sint romancele si cat de tare i-ar placea sa se mute aici, pentru ca in California fetele sint facute, nu nascute frumoase. Conform organizatorilor, membrii trupei au fost in clubul Office dupa concert, iar apoi, spre dimineata, au plecat direct la aeroport.

"Cei din trupa au fost impresionati si de faptul ca a fost sold out. Probabil asta e motivul pentru care au cantat mai multe bisuri decat s-a stabilit initial", a declarat Paul Nanca de la Fundatia Phoenix.

Trupa a cantat toate hiturile cunoscute precum "My Humps", pe care will.i.am l-a dedicat tuturor fetelor din sala, "Don`t Lie", "Shut Up", "Let`s Get It Started" (cu varianta de concert "Let`s Get Retarded") sau piese mai vechi, precum "Where is the Love".

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe