PET SHOP BOYS LA BUCURESTI

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » PET SHOP BOYS LA BUCURESTI

CONCERTUL PET SHOP BOYS DE LA BUCURESTI SE MUTA LA SALA PALATULUI!

PET SHOP BOYS IN ROMANIA IN TURNEUL DE PROMOVARE A ALBUMULUI “FUNDAMENTAL!

Organizatorii concertului Pet Shop Boys la Bucuresti anunta oficial schimbarea locatiei de derulare a evenimentului acestei toamne. Initial anuntat a avea loc la Arenele Romane, concertul se va desfasura la Sala Palatului. Data si ora (19 octombrie,ora 19.30) raman neschimbate.

“Fundamental”, cel de-al noualea album de studio lansat de Pet Shop Boys, a fost ocazia propice pentru ca trupa sa lucreze din nou cu producatorul legendar Trevor Horn, cu care a lucrat pentru prima data in 1988 la “Left To My Own Devices”. Trevor Horn este unul dintre cei mai prolifici producatori ai anilor ’80. De-a lungul timpului a produs materiale de exceptie pentru artisti de prima clasa ca: Frankie Goes to Hollywood, Grace Jones, Tom Jones, Barry Manilow, Paul McCartney, Rod Stewart and Tina Turner. 

Albumul a fost inregistrat in Londra si contine 12 piese – 11 compozitii noi Tennant/Lowe si o piese semnata Diane Warren.

Neil Tennant spune: “Suntem convinsi ca este un album excelent si este de asemenea si o productie impresionanta a lui Trevor Horn.” Trevor Horn adauga: “Am dorit intotdeauna sa fac un intreg album cu Pet Shop Boys. Cred ca numai noi trei l-am fi putut face.”

Primul extras pe single de pe acest album, “I’m With Stupid”, a fost inspirat din relatia dintre Tony Blair si George Bush. Piesa aflata in promovare, “Minimal”,  a fost lansata in varianta single pe 7” vinyl si CD, suporturile audio incluzand si un software numit U-Myx, care le permite fanilor sa creeze propriul remix al acestei piese. 

Odata cu lansarea acestui album, autorii Philip Hoare si Chris Heath au publicat si  “Pet Shop Boys Catalogue”, o istorie ilustrata a trupei.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner