PET SHOP BOYS LA BUCURESTI

PET SHOP BOYS LA BUCURESTI

CONCERTUL PET SHOP BOYS DE LA BUCURESTI SE MUTA LA SALA PALATULUI!

PET SHOP BOYS IN ROMANIA IN TURNEUL DE PROMOVARE A ALBUMULUI “FUNDAMENTAL!

Organizatorii concertului Pet Shop Boys la Bucuresti anunta oficial schimbarea locatiei de derulare a evenimentului acestei toamne. Initial anuntat a avea loc la Arenele Romane, concertul se va desfasura la Sala Palatului. Data si ora (19 octombrie,ora 19.30) raman neschimbate.

“Fundamental”, cel de-al noualea album de studio lansat de Pet Shop Boys, a fost ocazia propice pentru ca trupa sa lucreze din nou cu producatorul legendar Trevor Horn, cu care a lucrat pentru prima data in 1988 la “Left To My Own Devices”. Trevor Horn este unul dintre cei mai prolifici producatori ai anilor ’80. De-a lungul timpului a produs materiale de exceptie pentru artisti de prima clasa ca: Frankie Goes to Hollywood, Grace Jones, Tom Jones, Barry Manilow, Paul McCartney, Rod Stewart and Tina Turner. 

Albumul a fost inregistrat in Londra si contine 12 piese – 11 compozitii noi Tennant/Lowe si o piese semnata Diane Warren.

Neil Tennant spune: “Suntem convinsi ca este un album excelent si este de asemenea si o productie impresionanta a lui Trevor Horn.” Trevor Horn adauga: “Am dorit intotdeauna sa fac un intreg album cu Pet Shop Boys. Cred ca numai noi trei l-am fi putut face.”

Primul extras pe single de pe acest album, “I’m With Stupid”, a fost inspirat din relatia dintre Tony Blair si George Bush. Piesa aflata in promovare, “Minimal”,  a fost lansata in varianta single pe 7” vinyl si CD, suporturile audio incluzand si un software numit U-Myx, care le permite fanilor sa creeze propriul remix al acestei piese. 

Odata cu lansarea acestui album, autorii Philip Hoare si Chris Heath au publicat si  “Pet Shop Boys Catalogue”, o istorie ilustrata a trupei.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe