Jim Carrey va juca in Yes Man

Actorul Jim Carrey va juca in comedia Yes Man, o pelicula ale carei filmari vor incepe in octombrie si al carei regizor este Peyton Reed (Despartiti, dar impreuna), potrivit Reuters.

Bazata pe o biografie a autorului britanic Danny Wallace, povestea are in centru un barbat care decide sa isi schimbe viata si sa raspunda cu "da" la tot ceea ce ii iese in cale, ceea ce duce la tot felul de situatii comice. Peyton Reed va fi regizorul proiectului, o pelicula Warner Bros.

Jim Carrey a jucat intr-un film cu subiect similar si in 1997, comedia Mincinosul mincinosilor, in rolul unui avocat care spunea tot timpul minciuni, dar a carui viata se schimba atunci cand fiul sau isi pune o dorinta la aniversare, ca tatal sau sa spuna numai adevarul, o zi intreaga.

Dupa Yes Man, Carrey va filma A Christmas Carol, dupa Charles Dickens. Robert Zemeckis, care a castigat un Oscar in 1994, cu filmul Forrest Gump, a scris scenariul special pentru Jim Carrey. Actorul mai are si un alt proiect, filmul de animatie Horton Hears A Who, ce va fi lansat in martie 2008.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: