Spice Girls vor de doua ori mai multe concerte

Dupa faima, despartire si certuri, cele cinci fete din trupa Spice Girls au ajuns de curand la concluzia ca sunt cele mai bune prietene si ca sucesul din anii ’90 merita reluat. Zis si facut! Divele au hotarat sa apara din nou impreuna pe scena intr-o serie de concerte care se vor intinde pe o perioada de un an.

Programul stabilit initial pare insa sa nu multumeasca toti fanii fetelor „condimentate”, astfel ca Posh si compania s-au gandit ca inca 25 de spectacole sunt un dar frumos pentru milioanele de admiratori. Dupa ce ascultatorii hiturilor precum „Wannabe” sau „2 become 1” au bombardat site-ul trupei cu cereri pentru bilete la concertele de revenire, Simon Fuller, omul din spatele formatiei, a decis sa duca proiectul la un nivel si mai inalt. In ciuda faptului ca patru dintre cele cinci dive au copii de crescut, solistele sunt in discutii pentru a dubla numarul spectacolelor. Mai ales ca in discutie intra si banii.

Scary, Posh, Baby, Ginger si Sporty vor primi 10 milioane de lire sterline pentru cele 25 de intalniri cu fanii deja stabilite, dar in cazul in care concertele vor fi mai numeroase, Simon va negocia un contract avantajos pentru dive, astfel incat viata de familie sa nu fie afectata. „Fetele isi doresc sa fie un turneu imens, dar se ingrijoreaza de cat de mult timp vor trebui sa acorde in detrimentul familiilor”, a povestit o sursa. „Este greu pentru Victoria, care trebuie sa isi inscrie copilul la o scoala noua, sau pentru fiica lui Mel B, Phoenix. Nici pentru proaspata mamica, Geri, sau pentru viitoarea mama, Emma, nu va fi foarte usor sa calatoreasca. Iar Mel C se ocupa si de cariera solo”, a mai adaugat interlocutorul cotidianului Mirror. „Este vorba despre o decizie foarte grea pentru fete, care sunt devotate familiilor. Dar sunt incantate de primirea calduroasa a fanilor din toata lumea si nu vor sa ii dezamageasca”, a povestit o sursa.

Se asteapta ca decizia finala sa fie anuntata cat de curand si se presupune ca, daca isi vor extinde turneul, fetele vor ajunge si in Brazilia, tara care a reactionat foate bine la vestea ca solistele s-au reunit. „Interesul pentru fete nu are precedent”, a declarat purtatorul de cuvant al formatiei. „Recunoastem ca au fost atatea cereri cat sa umplem de 20 de ori stadionul Wembley”, a mai comentat acesta.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: