Concert Judas Priest la Romexpo in turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Concert Judas Priest la Romexpo in turneul de promovare a albumului „Redeemer of Souls”
Data Miercuri, 01 Iulie 2015
Ora 15:00
Locatie Romexpo Sa, Bucuresti, Romania
Adresa Bld. Marasti, nr. 65-67, Sector 1

Grupul britanic Judas Priest revine la București pe 1 iulie în turneu de promovare a albumului „Redeemer of Souls”. Concertul are loc în parcarea Romexpo. Invitat special: Helloween! Îm deschidere: Helloween. Un eveniment organizat de Events și recomandat de Rock Fm.

Doar un număr limitat de trupe se pot lăuda cu o carieră comparabilă cu cea a Judas Priest. Zeii heavy metalului sunt o influență greu de ignorat pentru generații întregi de artiști. Au vândut peste 50 de milioane de albume la nivel mondial, au în spate peste patru decenii de activitate, iar Redeemer of Souls este cel de-al 17-lea disc al lor.

Un clasic Judas Priest, Redeemer of Souls a fost lansat în vara anului trecut și a marcat debutul în studio al lui Richie Faulkner. “Ridicăm mereu ștacheta, iar Redeemer of Souls este o colecție metal epică, se potrivește perfect cu piesele noastre clasice” spun membrii trupei. “Cuvântul epic este aruncat prea des în lumea muzicii, dar Redeemer of Souls este, cu adevărat, epic. De la vocea puternică a lui Rob Halford la riff-urile monstruoase și la solo-urile de chitară în crescendo ale lui Glenn Tipton și Richie Faulkner, Redeemer of Souls își poartă ascultătorii într-o călătorie metal fantastică de la început până la sfârșit” Spencer Kaufman, Loudwire.com

Trupa Judas Priest a intrat în atenția publicului în anul 1974, cu albumul de debut “Rocka Rolla”. Britaniciii sunt responsabili pentru unele dintre cele mai bune albume heavy metal ale tuturor timpurilor, precum “British Steel” (1980), „Screaming for Vengeance” (1982), „Painkiller” (10980) și imnuri precum „Breaking the Law”, „Living After Midnight” sau „You’ve Got Another Thing Coming” .

Una dintre cele mai proeminente trupe de power metal, Helloween sunt, alături de Scorpions și Accept, cele mai importante produse metal de export ale Germaniei. Trupa s-a înființat în urmă cu mai bine de 30 de ani. Unsprezece turnee mondiale, în care au fost cap de afiș, show-ul lor senzațional de la Monsters Of Rock la Castle Donington, în fața a peste 100.000 de metaliști si turnee spectaculoase alături de Iron Maiden, Dio și Ozzy Osbourne, precum și turneul Mtv Headbangers Ball Sua cu Antrax si Exodus rămân momente de neuitat din cariera Helloween. Au vândut mai mult de cinci milioane de discuri în întreaga lume, au la activ 14 discuri de aur și 6 de platină la nivel mondial, cu două discuri de aur doar în Germania. Nu e nici o exagerare să spunem că fără Helloween, multe trupe contemporane precum Edguy, Sonata Arctica sau Blind Guardian nu ar fi existat în forma lor actuală. De trei decade, Helloween se numără printre cele mai ingenioase trupe metal internaționale. Fanii le adoră piesele fantastice și extrem de obsedante. Andi Deris (voce), Michael Weikath (chitară), Sascha Gerstner (chitară), Markus GroßKopf (bas) și Daniel Löble (tobe) promit un show de zile mari la București, mai ales prin prisma mult-anticipatului viitor album, “My God-Given Right”, care va fi lansat în luna mai a acestui an.

Biletele costă 130 lei (Zona B), 190 lei (Zona A) sau 270 lei (Golden Ring). Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner