Fameless, trupa lui Tiberiu Albu va sustine primul show din cariera, la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Fameless, trupa lui Tiberiu Albu va sustine primul show din cariera, la Hard Rock Cafe
Data Vineri, 26 Iunie 2015
Ora 19:00
Locatie Hard Rock Cafe Bucharest, Bucuresti, Romania
Adresa Soseaua Kiseleff 32

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu (Vocea Romaniei), va sustine primul show din cariera la Hard Rock Café pe 26 iunie

Fameless este numele trupei rock create in jurul lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 de la Vocea Romaniei. Alaturi de Tibi, din formatie mai fac parte Monyo Csaba (chitara), Andrei Ilie (tobe), Serban Georgescu (bass).

Bilete: www.iabilet.ro/bilete-fameless-trupa-lui-tiberiu-albu-vocea-romaniei-va-sustine-primul-show-din-cariera-23112/

Primul concert Fameless va avea loc pe 26 iunie la Hard Rock Cafe. Tibi, Serban, Andrei si Monyo vor canta in premiera piesele la care au lucrat in ultimele luni. Pentru ca in timpul concursului Vocea Romaniei Tiberiu Albu a primit numeroase sugestii de piese pe care sustinatorii lui si-ar fi dorit sa le auda cantate in finala, Tibi a decis sa le faca acestora o surpriza si sa cante cateva dintre aceste piese in premiera alaturi de noii lui colegi.

Biletele costa 30 de lei cu loc la masa in sala (fumatori sau nefumatori) sau 50 de lei Vip cu loc in fata scenei. De asemenea, gasiti in vanzare si un numar limitat de 30 de bilete la pretul de 70 de lei care includ loc la masa in sala dar si Meet & Greet (intalnire cu artistii).

Biletele pentru concertul Fameless pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe dar si in reteaua iabilet.ro (Magazinul Muzica, Magazinele Say Shop si VGeneration, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin Op.

Un eveniment BestMusic Live Concerts si Agentia de Vise

Bilete pentru toate showurile incepand de la 35 de lei gasiti pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet (Magaznul Muzica, Reteaua Say Shop, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour, si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin Op

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner