Kate Moss a luat din nou drumul cluburilor

Kate Moss a luat din nou drumul cluburilor

Dupa o calatorie istovitoare de 11 ore cu avionul, cei mai multi oameni s-ar fi dus acasa pentru a se odihni. Nu este si cazul lui Kate Moss care nu a pierdut deloc vremea si s-a oprit la un bar cu prietenul ei, rockerul Jamie Hince, imediat dupa ce a aterizat pe aeroportul londonez Heathrow.Dupa o scurta oprire acasa pentru a se schimba, cei doi au pornit spre centrul petrecerilor din Londra, cartierul Soho. Ei au petrecut in clubul Boheme pana dimineata la trei dimineata, alaturi de mai multi prieteni, printre care si Sadie Frost si Kelly Osbourne. Asa cum ne-a obisnuit, Kate era departe de a arata fresh la iesirea din club.

O sursa a declarat: „Jamie era putin obosit si s-a enervat din cauza paparazzilor. Dadea din maini si tipa la ei. La un moment dat el i-a acoperit fata lui Kate si a tarat-o intr-un taxi. Ea nu a parut prea incantata”.

In timp ce Kate a petrecut o vacanta de doua saptamani in Los Angeles, alaturi de fiica ei, Jamie a fost la Barcelona unde a filmat un videoclip cu formatia sa, „The Kills”. Lucrurile nu au mers chiar asa de bine pentru Jamie si pentru colegul sau de trupa, Alison Mosshart, pentru ca au fost implicati intr-o altercatie cu politia spaniola. Alison a declarat: „Am trezit o femeie din somn si nu s-a linistit pana cand nu a ajuns politia la noi”.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe