Naomi Campbell nu mai are voie sa zboare cu British Airways

Compania de transport aerian British Airways i-a interzis accesul la bordul aeronavelor sale modelului britanic Naomi Campbell dupa ce aceasta a fost implicata intr-un incident pe aeroportul Heathrow. Naomi a fost arestata joi, pe Terminalul 5 al aeroportului londonez, pentru ca, dupa o disputa foarte aprinsa cu angajatii principalei companii aeriene britanice, l-a atacat pe politistul care a venit sa calmeze spiritele.

Incidentul a izbucnit in momentul in care supermodelul de 37 de ani a aflat ca i-a fost pierdut unul din bagaje. Ea a cerut imediat ca zborul sa fie amanat pana in momentul in care ii este recuperata valiza. Oficialii nu au fost de acord si pana la urma ea a iesit incatusata din avion, doua ore mai tarziu.

In pofida acuzatiilor conform carora Naomi a fost injurioasa la adresa stewarzilor si a scuipat un politist, modelul sustine in continuare ca i s-a cerut sa paraseasca avionul imediat ce a realizat ca ii lipseste o valiza. Purtatorul ei de cuvant a declarat: „I s-a spus ca ii lipseste o valiza imediat ce a urcat in avion. British Airways a considerat ca ar fi cel mai bine ca Naomi sa fie coborata din avion si a fost chemata politia. Pana acum, British Airways nu a putut oferi detalii cu privire la motivele care au dus la pierderea valizei.”

Totusi, John Miller, si el un pasager la clasa I, a declarat: „Desi eram cu totii in aceeasi situatie, ea era singura care se plangea. Daca e o celebritate nu inseamna ca bagajele ei nu pot fi pierdute. Din cauza ei toata lumea a avut mai mult de suferit. Pe langa pierderea bagajelor, a trebuit sa suportam si o intarziere de doua ore.”

Temperamentul foarte dificil al modelului britanic este bine cunoscut. Ea a recunoscut ca si-a lovit asistenta in cap cu un telefon in urma cu zece ani, iar anul trecut a lucrat cinci zile in folosul comunitatii dupa ce a fost gasita vinovata de lovirea menajerei ei, Ana Scolavino.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe