Kate Moss, pe coperta noului album al lui Doherty?

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Kate Moss, pe coperta noului album al lui Doherty?

Kate Moss, pe coperta noului album al lui Doherty?

Chiar daca relatia solistului Pete Doherty cu modelul Kate Moss s-a terminat de ceva vreme, admiratorii fostului cuplu isi pot aminti de vremurile bune ale celor doi, ascultand piesele de pe noul album, al trupei The Babyshambles. Idila manechinului britanic cu problematicul Pete nu s-a redus doar le petreceri. Supermodelul a muncit cot la cot cu fostul sau partener pentru materialul muzical intitulat „Shotter’s Nation”.

Moss, care in vremurile bune obisnuia sa se urce pe scena alaturi de Doherty, si-a adus contributia la piese precum „You Talk” sau „French Dog Blues”, informeaza Daily Mail. Vedeta, aflata in momentul de fata intr-o adevarata criza in ceea ce priveste cariera, nu si-a lasat amprenta doar asupra viitoarelor hituri. Coperta albumului are si ea aroma de Kate Moss. Trupul slab si osos al femeii din imaginea folosita pentru materialul muzical seamana izbitor cu cel al manechinului. Toate acestea fac din „Shotter’s Nation” un album inchinat parca de Doherty amintirilor cu Moss.

Manechinul este insa destul de greu de impresionat in aceasta perioada. Indragostita pana peste cap de noul sau iubit, Jamie Hince, Kate a facut deja pasul spre logodna. Viata amoroasa merge ca pe roate. In ceea ce priveste cariera insa, modelul este in cadere libera.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 13 iulie 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner