P Diddy, obscen pentru americani

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » P Diddy, obscen pentru americani

P Diddy, obscen pentru americani, nu si pentru britanici

Probabil cel mai bun exemplu in materie de nonconformism este rapperul american Puff Diddy. Fostul iubit al lui Kim Porter s-a gandit ca imaginea lui de macho irezistibil are nevoie si de un parfum, care sa-i puna in valoare personalitatea.

Initial, toate bune si frumoase! Esenta „Unforgivable Woman”, semnata P Diddy, a iesit pe piata. Insa a fost doar linistea de dinaintea furtunii. Un val de critici si nemultumiri s-au iscat odata cu reclama pentru mult asteptatul parfum.

Considerata obscena, reclama a fost interzisa in Statele Unite. Spotul publicitar il infatiseaza pe cantaret in ipostaze mai mult decat indraznete, cu o frumoasa tanara, pe treptele unei scari.

„Unii nu pot intelege continutul cu tenta senzuala si sexuala. Convingerea mea este ca publicul trebuie sa judece si nu conducatorii executivi ai programelor de televiziune”, a declarat Diddy.

Daca americanii nu au fost ingaduitori fata de conationalul lor, britanicii au vrut, cel putin din curiozitate, sa vada clipul publicitar. Potrivit Entertainment Wise, reclama va fi difuzata pe Channel 4.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 18 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9681 RON
GBP 1 x GBP = 5,9215 RON
USD 1 x USD = 4,5404 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 18 iulie 2024

Acum la Bucureşti
32 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner