Lady Gaga a dominat lista castigatorilor MTV Video Music Awards 2020

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Lady Gaga a dominat lista castigatorilor MTV Video Music Awards 2020

Duminica, 30 august 2020, a avut loc in New York, intr-o atmosfera neobisnuita, dar in concordanta cu masurile de precautie luate pe timp de pandemie, gala premiilor MTV Video Music Awards 2020. Daca pana in prezent, celebra gala se bucura de prezenta unui public numeros, de aceasta data accentul a fost pus, in totalitate, pe staruri si pe efectele vizuale.

Lady Gaga a fost marele castigator al serii. Artista a plecat acasa cu cinci premii Video Music Awards: Artistul Anului si Tricon Award, iar alaturi de Ariana Grande – Song Of The Year, Best Collaboration si Best Cinematography pentru piesa “Rain On Me”, single extras de pe albumul lui Lady Gaga – Chromatica. (Asculta aici albumul: https://umusic.lnk.to/ChromaticaPR)

Ariana Grande a castigat si trofeul “Best Music Video From Home“, pentru proiectul lansat alaturi de Justin Bieber – “Stuck with U”.

Cel mai important premiu al serii, VIDEO OF THE YEAR, i-a fost acordat lui The Weeknd, pentru videoclipul piesei “Blinding Lights”. Artistul canadian a mai adaugat in portofoliu si trofeul BEST R&B.
In plus, The Weeknd a fost si artistul care a deschis gala premiilor cu un performance “breath-taking” al piesei “Blinding Lights”.

Lista castigatorilor Video Music Awards 2020 a fost completata de catre trupa k-pop, BTS, cu patru trofee (Best Group, Best K-Pop, Best Pop si Best Choreography), Taylor Swift (Best Direction pentru videoclipul piesei “The Man”, regizat chiar de catre artista) si Machine Gun Kelly, care a primit trofeul “Best Alternative”.

Editia de anul acesta a Video Music Awards a fost prezentata de catre actrita Keke Palmer, iar printre artistii care au sustinut show-uri s-au numarat Lewis Capaldi, Blackbear, Machine Gun Kelly, The Weeknd, DaBaby, BTS, Lady Gaga & Ariana Grande, Julia Michaels.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner