Public Speaking for Leaders – Master Seminar cu Bernhard Moestl

Prima pagină » Noutăţi » Public Speaking for Leaders – Master Seminar cu Bernhard Moestl

Cum eliberezi comunicatorul din tine si cum scapi de teama de a vorbi in public?

Eveniment oferit de BRAINWORX EUROPE, prezentat si realizat de BERNHARD MOESTL, un european cu gandire asiatica, autor celebru si speaker international!

TOATE MASURILE DE PROTECTIE SUNT OBLIGATORII!

Abilitatea de a vorbi fara emotii in fata unui auditoriu este realmente o provocare si reprezinta cel mai valoros atu al unui fin comunicator. Iar tu iti doresti de prea multa vreme sa te perfectionezi, sa comunici liber si sa scapi de teama de a vorbi in public! Acum ai aceasta sansa.

In cadrul seminarului “PUBLIC SPEAKING FOR LEADERSTODAY FOR TOMORROWMASTER SEMINAR”, vei avea ocazia sa faci primii si cei mai importanti pasi in calea catre performanta ta de a deveni un comunicator experimentat, un lider, ca maine sa poti gestiona eficient si elegant orice provocare profesionala si personala, inclusiv in aceasta perioada in care comunicarea se realizeaza de la distanta sau cu masca de protectie.

Evenimentul va avea loc pe data de 19 septembrie 2020, pe terasa platinum a Hotelului SHERATON Bucharest (Calea Dorobanților nr. 5-7, Sector 1, București), seminar ce va fi gazduit de autorul si speaker-ul international BERNHARD MOESTL.

Intreg evenimentul se va desfasura in limba romana, in intervalul 9.00 – 18.00.

In cadrul MASTER SEMINAR, vei invata cum sa depasesti frica de a vorbi in public, vei experimenta modul in care poti captiva publicul prin exemple practice si, mai ales, vei dobandi tehnici mentale cu ajutorul carora vei fi cababil sa sustii, cu mai mult calm, fiecare prezentare sau speech, inspirand si cucerind auditoriul.

Este cunoscut faptul ca maniera in care te prezinti si comunici iti poate determina succesul in cariera, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relatiile cu prietenii si familia. „Un bun vorbitor este capabil sa influenteze fiecare situatie in sensul si in interesul lui”, este de parere Bernhard Moestl. “Sta in puterea interioara a fiecarei fiinte umane de a-si transforma visele in realitate. Cei care invata sa-si concentreze energia gandurilor pot atinge, cu o usurinta uimitoare, orice obiectiv – mental sau fizic”, a mai adaugat Moestl.

Pe baza experientelor sale ca fost discipol Shaolin, autorul de bestseller Bernhard Moestl a adaptat vechile principii de gandire ale Orientului indepartat de leadership si luare a deciziilor, astfel incat sa se potriveasca provocarilor actuale. De mai bine de 20 de ani, invata oamenii principiile asiatice ale succesului: controlul emotiilor si constientizarea, intr-o maniera care le face utilizabile pentru managementul cotidian occidental.

Bilete via eventim.ro si iabilet.ro, acces general 349 lei.

Biletele contin doua Coffee Break Sessions: Morning Coffee Break si Afternoon Coffee Break, fiind servite inclusiv aperitive, tartine sarate, croissante, cookies etc!

IN CADRUL SEMINARULUI SE VOR RESPECTA TOATE MASURILE DE PROTECTIE!


CUI SE ADRESEAZA ACEST SEMINAR?

 

PUBLIC SPEAKING FOR LEADERS – TODAY & TOMORROW- MASTER SEMINAR se adreseaza tuturor celor care doresc sa invete sa se exprime liber si coerent, sa transmita un mesaj puternic si convingator unei audiente. Fie ca ai nevoie sa vorbesti intr-o sedinta in biroul unde iti desfasori activitatea, fie ca lucrezi in vanzari si vrei sa-ti prezinti produsele sau serviciile mai bine, fie ca esti antreprenor si vrei sa-ti comunici ideile mult mai clar si cu mai multa influenta, ori pur si simplu vrei sa te dezvolti personal si sa cresti increderea in tine, acest seminar iti ofera solutiile cele mai eficiente!

PE CE NE CONCENTRAM IN ACEST SEMINAR

• vorbirea fara teama prin pregatirea mentala;
• stapanirea emotiilor;
• pregatirea unei prezentari captivante;
• planificarea si structura unui discurs;
• transmiterea puternica a unui mesaj;
• obtinerea si pastrarea atentiei auditoriului;
• cum oricine poate vorbi liber si inspirat;
• abordarea criticilor in mod constructive;
• prezentarea pe o scena.

CE POTI INVATA IN ACEST SEMINAR

• cum sa vorbesti liber si fara teama chiar si in fata unui public numeros;
• eliminarea inhibitiilor si tehnici de gestionare eficienta a emotiilor;
• tehnici de reglare a tonalitatii, claritatea vorbirii, dictie;
• cum spargi „gheata” si cum contruiesti o legatura solida cu publicul – a glumi sau nu?;
• cum sa iesi din incurcatura in cazul unui blocaj;
• cum castigi atentie orientata din partea ascultatorilor tai;
• cum elimini criticile necalificate;
• cresterea increderii in sine si impactul asupra auditoriului;
• cum sa poti transmite un mesaj convingator si motivant;

ATELIER DE PRACTICA

• concentrarea pe multe exercitii practice pentru auto-invatare si antrenament;
• curba de invatare rapida datorita dimensiunii mici a grupului;
• posibilitatea de auto-reflectie si imbunatatire prin feedback rapid;


DESPRE BERNHARD MOESTL – UN EUROPEAN CU GANDIRE ASIATICA

Autor de bestseller, cu 11 carti traduse in 13 limbi, cu experienta de 30 de ani in public speaking, marketing si leadership, BERNHARD MOESTL este unul dintre speakerii de succes ai zilelor noastre! Nascut si crescut in Austria, BERNHARD MOESTL, de profesie jurnalist si lector la universitățile Donau-Universität din Krems si Karl Franzens Universität din Graz, a fost, de asemenea, si consultant de comunicare pentru personalitati cunoscute din Austria si Germania.

Mai multe despre BERNHARD MOESTL: www.bernhardmoestl.com

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 26 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer acoperit de nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner