Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei “Candy Necklace”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei “Candy Necklace”

Lana Del Rey a lansat videoclipul piesei „Candy Necklace”, al patrulea single extras de pe cel de-al nouălea album de studio, aclamat de critici, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd. 

Link YouTube: 

Videoclipul, regizat de Rich Lee, a fost filmat în Los Angeles și este o producție epică, care are o durată de peste 10 minute. Videoclipul o vede pe Lana preluând rolul mai multor starlete de la Hollywood, de-a lungul istoriei, precum Marilyn Monroe, Elizabeth Short alias The Black Dahlia, oferind o privire asupra glamour-ului clasic de la Hollywood.  
 
Noul videoclip urmărește lansările recente ale primelor ei trei single-uri, „Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd”, „A&W” și The Grants.
 
Cel de-al nouălea album de studio al Lanei Del Rey, Did You Know That There’s A Tunnel Under Ocean Blvd, este disponibil in formate ca CD, casete și diverse formate exclusive de vinil disponibile la comercianții selectați și pe www.lanadelrey.com.

Streaming Link: https://umusic.lnk.to/OceanBlvdPR
 
Lana se pregătește să fie prezenta pe scena festivalurilor Lollapalooza din Chicago și Outside Lands din San Francisco, precum și Festivalul de muzică All Things Go din Columbia, Maryland.

În Marea Britanie, Lana a fost, de asemenea, anunțată drept cap de afiș pentru cea de-a 10-a aniversare a festivalului londonez American Express prezinta BST Hyde Park. 

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 31 mai 2023

EUR 1 x EUR = 4,9640 RON
GBP 1 x GBP = 5,7480 RON
USD 1 x USD = 4,6302 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 31 mai 2023

Acum la Bucureşti
20 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner