Riverside, titrata formație poloneză, face cale-ntoarsă și concertează în toamnă la Bucureşti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Riverside, titrata formație poloneză, face cale-ntoarsă și concertează în toamnă la Bucureşti

În ultimii mai bine de 20 de ani, de la începutul carierei muzicale în anul 2001, RIVERSIDE și-a construit treptat și sigur o reputație de excepție. Nenumarate turnee de mare succes, peste 700 de concerte live în toată lumea, 7 albume de studio, 2 mini-albume și 2 materiale live, trupa este una dintre titulaturile de top ale rock-ului progresiv contemporan!

În toamna anului 2018, RIVERSIDE a lansat „Wasteland”, devenind cel mai mare succes al lor de până acum. Albumul s-a regăsit la final de an pe listele multor critici muzicali de specialitate iar pentru unii a fost chiar în top (precum în revista “Eclipsed/Rock Magazin”).

De asemenea, formatia a primit Discul de aur în țara natală pentru acest material din 2018, loc unde acest material de studio a atins Numărul 1 in clasamentele dedicate rock-ului. După ce au concertat într-o serie de evenimente de amploare în 2018/2019,  băieţii au plecat intr-un ultim turneu în Europa, la începutul anului 2020, înainte de a planifica să se întoarcă în studio pentru noul album.

Doar 3 zile de bucurie au avut la dispozitie până când COVID-19 a lovit. Iar în următoarele săptămâni, mai multe țări începeau să-şi închidă graniţele. Majoritatea spectacolelor au avut loc, insă, după doar 2 săptămâni, au fost nevoiți să se întoarcă acasă din cauza pandemiei. Perioada aceasta complet neasteptată si tragică pentru unii oameni avea să-i lovească când se găseau în cel mai înalt punct al carierei lor. Dar asta nu i-a oprit!

După pandemia de coronavirus, RIVERSIDE a plecat din nou să concerteze. În 2022 au avut turneu în America de Nord, America de Sud și Europa, au lucrat din greu la noul album pe care trupa tocmai l-a finalizat, iar în septembrie 2022 ajungeau şi la noi cu un concert extraordinar.

Acum, revin cu energie proaspătă și multă încredere, cu o activitate concertistică plină programată pentru 2023! Au lansat noul album “ID.Entity” pe 20 ianuarie 2023, urmat de turnee în SUA, precum și evenimente planificate în Marea Britanie/Scandinavia/Polonia în primăvară. În toamnă ii veti putea vedea și în România!

Cu alte turnee planificate pe parcursul anului 2023, viitorul pare luminos pentru acești pionieri ai sonorităților rock progresive contemporane pe care îi asteptăm cu bucurie in septembrie (Bucureşti şi Cluj-Napoca)!

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-bucuresti-riverside-quantic-86059/

Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/1369386193918128/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 20 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 mai 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner