Lil Mosey lansează single-ul – “Holy Water”

Lil Mosey lansează single-ul – “Holy Water”

Lil Mosey ne-a demonstrat deja că poate face multe hituri. Rapper-ul și-a lansat albumul de debut, a fost certificat ca Hitmaker în 2019 și a produs single-urile “Blueberry Faygo” și “G Walk” ft. Chris Brown.
Cu o serie de piese lansate de-a lungul anului 2020, acesta și-a ținut fanii aproape și se pare că cel de-al doilea album este foarte aproape.

Lil Mosey și-a sărbătorit ziua de naștere lansând o piesă nouă, „Holy Water

Ascultă piesă: https://umusic.lnk.to/LilMoseyPR

Cea mai recentă piesă a să este potrivită pentru trecerea spre dimineață, deoarece flow-urile sale se îmbină cu elemente de producție reggae. Piesă nu se îndepărtează de ceea ce artistul ne-a oferit până acum și este în concordanță cu albumul sau de debut.

Lil Mosey lansează single-ul – “Holy Water”

 

Anul trecut, Lil Mosey a ajuns cu primul său album, în Billboard Hoț 100, cu „Blueberry Faygo”. Single-ul a primit triplu disc de platină și a ocupat locul 8 în top Billboard Hoț 100 și locul 1 în Billboard US Rhythmic Chart. El și-a lansat proiectul în august anul trecut, apoi au urmat trei piese noi, inclusiv „Back At It” cu Lil Baby și „Top Gone” cu Lunay. Pentru a încheia 2020, și-a unit forțele cu Hitmaka pentru single-ul său „Jumpin Out the Face”.

În ceea ce privește colaborările, Mosey a apărut pe albumul “Pegasus” al lui Trippie Redd și a făcut echipă cu Tyga și WhoHeem pentru „Let’s Link (Remix), apoi cu Tyga încă o dată pentru melodia “Krabby Step”, alături de Swae Lee, pentru filmul SpongeBob: Sponge on the Run. Succesul lui Mosey în 2020 l-a plasat și pe lista Billboard 21 under 21


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole