LilHuddy lansează al doilea cântec din carieră – “THE EULOGY OF YOU AND ME”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » LilHuddy lansează al doilea cântec din carieră – “THE EULOGY OF YOU AND ME”

Cântăreț si compozitor, LILHUDDY, (alias Chase Hudson), lansează al doilea single intitulat „“THE EULOGY OF YOU AND ME”, un imn punk puternic.

Piesă „21st Century Vampire” a marcat introducerea muzicală a lui LILHUDDY, cu un stil semnătură cultivat de anxietatea brută și neliniștită a adolescenței din era post-internet. Muzică sa este un hibrid perfect de pop, punk și alternativă, cu un mesaj care încurajează autenticitatea și acceptarea de sine. Single-ul „Eulogy Of You and Me” a fost co-scris de Chase, împreună cu Nick Long, Jake Torrey, precum și Andrew Goldstein și Travis Barker, care au produs piesa.

LILHUDDY spune despre melodie:

„Cu toții am experimentat dureri de inimă, dintr-o relație toxică la un moment dat sau altul. Sentimentul de ușurare, odată ce ați pus capăt acestei relații, este atât de eliberator. Această melodie este o modalitate pentru mine de a intra în legătură cu fanii mei la un nivel personal. Sunt atât de încântat să lansez al doilea single și abia aștept ca toată lumea să îl audă! ”

Videoclipul pentru „The Eulogy Of You and Me” a avut premiera pe MTV Live și ilustrează perfect semnificația din spatele cântecului despre dispariția unei relații.

Faimosul regizor Joseph Kahn, care a regizat și videoclipul pentru „21st Century Vampire”, a semnat și noul videoclip. De dată această, totul este centrat în jurul căsătoriei lui LILHUDDY cu o fată care se înmormântează. La încheierea ceremoniei, Chase își sărută mireasă. În loc să marcheze un început, sărutul simbolizează moartea relației, iar cuplul cade liber prin pământ, separându-se unul de celălalt pe măsură ce amintirile relației lor se învârt în jurul lor

Urmareste videoclipul aici :

 

.

Crescând în orașul Stockton, din nordul Californiei, LILHUDDY (alias Chase Hudson) și-a recunoscut puterea vocii la o vârstă fragedă. Tatăl sau cânta la chitară, ukelele și banjo, în timp ce mama mergea la facultate cu o bursă de muzică, iar sora lui cea mare cânta în cor. În ciuda timidității copleșitoare, Chase a cântat împreună cu familia să acasă. În același timp, a dezvoltat o pasiune pentru o gamă largă de influențe, variind de la blink-182, My Chemical Românce, All American Rejects, Pierce The Veil și Black Sabbath până la Bruno Marș, One Direction și 5 Seconds of Summer. În cele din urmă, și-a găsit drumul spre Tik Tok, acumulând peste 1.000 de videoclipuri și generând peste 1,6 miliarde de aprecieri până în prezent.
În 2020, LILHUDDY a început să urmărească în mod oficial muzica, iar Machine Gun Kelly l-a recrutat pentru a juca în debutul său regizoral, Downfalls High.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner