Surf Mesa și Madison Beer lansează piesa “Carried Away”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Surf Mesa și Madison Beer lansează piesa “Carried Away”

Surf Mesa și Madison Beer celebrează euforia iubirii tinere în noul single, „Carried Away”, lansat astăzi de Astralwerks – tocmai la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. Îmbătrânirea și îndrăgostirea pot arăta diferit în carantină, totuși duo-ul evocă esența atemporală a romantismului care rămâne neschimbată. Piesa incepe cu vocea rafinată și chitara acustică a lui Madison și se dezoltă pe parcurs, iar Surf Mesa o îmbogăteste cu straturi melancolico-eterice.

Asculta aici: https://umusic.lnk.to/CarriedAwayPR

“„Carried Away” este despre fluturii din stomac pe care îi simți când întâlnești pe cineva nou și te îndrăgostești pentru prima dată”, explică Surf Mesa. „Colaborarea cu Madison a fost un vis. Sper că această melodie sa răspândească dragostea în aceste timpuri în care avem nevoie de ea mai mult ca niciodată.”

Lyric video-ul creat de Katia Temkin poate fi vizionat aici:

 

„Când scriu cântece despre dragoste”,

spune Madison,

 

„sunt adesea atrasă de urcușurile și coborâșurile și durerile iubirii ce pot rezulta dintr-o relație toxică. A fost revigorant să explorez cealaltă parte a dragostei pentru ‘Carried Away’, nervii emoțiilor pe care îi primești de la întâlnirea cu cineva și de starea de neliniste pe care o simti cand te îndragostești de cineva. Îi sunt atât de recunoscător lui Surf care a făcut ca întregul proces să fie atât de distractiv. ”

Surf Mesa și Madison Beer lansează piesa “Carried Away”

 

„Carried Away” vine dupa super hit-urile lansate de Surf Mesa, precum „ily (i love you baby)” cu Emilee și „Somewhere” cu Gus Dapperton. Recent certificat Platină de către RIAA, „ily (i love you baby)” a adunat aproape două miliarde de stream-uri pe platformele digitale. Single-ul a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Dance / Electronic Digital Song Sales și a ajuns pe locul 2 în top 40 US Radio Stations.

 

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner