Loredana, Connect-R, Kamara, Alina Eremia si Dorian canta in prima zi de United Artists Festival

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Loredana, Connect-R, Kamara, Alina Eremia si Dorian canta in prima zi de United Artists Festival

Pe 20 septembrie 2015, la Arenele Romane din Bucuresti, Uniunea de Creatie Intepretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR), in parteneriat cu Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM), va invita la prima zi a festivalului United Artists, zi dedicata muzicii pop. Primele 200 de bilete costa doar 25 de lei !

Loredana, Connect-R, Kamara, Alina Eremia si Dorian Popa vor concerta in debutul festivalului, pe scena Arenelor Romane, in cadrul unui show open-air de peste 5 ore! Evenimentul va fi prezentat de Aurelian Temisan, iar accesul in Arenele Romane se va face incepand cu ora 17:00, concertele urmand sa inceapa la ora 18:00.

United Artists Festival pentru un INTERNET ECHITABIL

UCIMR și CREDIDAM ofera pasionatilor de muzica live, în perioada 20 Septembrie – 11 Octombrie 2015, o serie de concerte reunite sub conceptul United Artists Festival. Evenimentul de anul acesta isi propune sa mobilizeze publicul pentru sustinearea campaniei FAIR INTERNET si semnarea petitiei pentru un INTERNET ECHITABIL, de pe pagina www.fair-internet.eu, precum si sa sarbatoreasca cei 20 de ani de activitate UCIMR si CREDIDAM.

Timp de patru week-enduri, scena Arenelor Romane va gazdui artisti renumiti de muzica pop, rock, folclorica si clasica pentru prima editie a United Artists Festival. Pe durata celor patru concerte, publicul va putea sa semneze online petitia pentru un INTERNET ECHITABIL PENTRU ARTISTI, pe calculatoare amplasate in spatele scenei.

FAIR INTERNET (INTERTNET ECHITABIL PENTRU ARTIȘTI) este o campanie inițiată de organizațiile artiștilor din Europa, cu scopul de a schimba legislația europeană, astfel încât artiștii să fie plătiți pentru muzica vizualizată sau ascultată pe internet.

Mai multe informatii despre campania FAIR INTERNET gasiti pe www.fair-internet.eu sau www.credidam.ro

Biletele pot fi achizitionate in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX,  reteaua de magazine Say – partener Orange si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara) la urmatoarele preturi:

–          Primele 200 de bilete au pret special de doar 25 de lei;

–          Dupa epuizarea acestora, in presale biletele costa 30 de lei;

–          La intrare, biletele costa 35 de lei.

United Artist Festival este un proiect al UCIMR, in parteneriat cu CREDIDAM, sustinut de BestMusic Live Concerts si BestMusic Digital Distro, Maguay ca partener IT.

Concert Wolfheart in Quantic
Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 6 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9672 RON
GBP 1 x GBP = 5,7927 RON
USD 1 x USD = 4,5844 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 6 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner