Lucia lansează noul videoclip “catastrophe” în concert pe 16 mai la Expirat

Joi, 16 mai, Lucia împreună cu trupa ei vor concerta în București la Expirat (str. Dr. Constantin Istrati nr. 1); accesul se va face de la ora 20:00. În cadrul concertului va fi proiectat în premieră noul videoclip „catastrophe”, ce însoțește al treilea single de pe albumul „Samsara” lansat anul trecut. Biletele se găsesc în avans în rețeaua www.iabilet.ro la prețul de 30 de lei (presale).

 

Lucia – catastrophe (video teaser)
https://fb.com/LuciaMariaOfficial/videos/457494181669785/

 

Al doilea album de studio al Luciei, Samsara, îmbină armonios pianul omniprezent cu o instrumentație modernă, în zona electro-pop, și cu adaosul binevenit al cvartetului de coarde. Pe scenă, Lucia & band este o experiență muzicală intensă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de chitara bass, tobe și violoncel. Albumul este disponibil în format fizic în rețeaua librăriilor Cărturești, precum și pentru streaming și download pe toate platformele digitale – https://smarturl.it/lucia-samsara.

 

Lucia – food chain (official video)

 

Haideți așadar joi, pe 16 mai, la concertul Lucia din Expirat! Pe lângă piesele noi de pe Samsara veți putea asculta și câteva cântece mai vechi de pe Silence, și veți avea în plus ocazia de a vedea în premieră noul videoclip „catastrophe”. Accesul la concert se va face de la ora 20:00, iar biletele sunt disponibile în avans în rețeaua www.iabilet.ro.

 

Lucia & band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Corina Ciuplea – violoncel
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe

https://fb.com/LuciaMariaOfficial
https://instagram.com/luciamariaofficial


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Bilete concert Depeche Mode 2023Bilete concert Depeche Mode 2023

Alte articole