Lucia și trupa ei concertează împreună cu Muse Quartet pe 21 decembrie la unteatru

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Lucia și trupa ei concertează împreună cu Muse Quartet pe 21 decembrie la unteatru

Vineri, pe 21 decembrie, după ora 21:00, va avea loc deja tradiționalul concert de Crăciun Lucia la unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44). Alături de Lucia și trupa ei, pe scenă vor fi invitate și fetele de la Muse Quartet!

Biletele la concertul Lucia & Muse Quartet costă 45 de lei și sunt disponibile în rețelele www.tomtix.ro și www.mystage.ro. Rezervări se pot face prin email la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul 0721 268 516 menționând data, spectacolul și numărul de locuri.

Lucia – food chain (official video)

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

 

Lucia – Yours (official video)

Pe scenă, Lucia & band alături de Muse Quartet sunt o experiență muzicală completă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de clape, chitara bass, tobe și cvartetul de coarde. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, vor răsuna vineri seara într-o formă desăvârșită în spațiul cald și primitor de la unteatru. Nu uitați să vă rezervați locul în sală prin email la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul 0721 268 516.

 

Lucia & band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe

Muse Quartet:
Alina Horez – vioară
Nicoleta Petre – vioară
Maria Colțatu – violă
Corina Ciuplea – violoncel

https://fb.com/LuciaMariaOfficial
https://instagram.com/luciamariaofficial

 

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
28 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner