Lucia și trupa ei concertează împreună cu Muse Quartet pe 21 decembrie la unteatru

Vineri, pe 21 decembrie, după ora 21:00, va avea loc deja tradiționalul concert de Crăciun Lucia la unteatru (str. Sfinții Apostoli nr. 44). Alături de Lucia și trupa ei, pe scenă vor fi invitate și fetele de la Muse Quartet!

Biletele la concertul Lucia & Muse Quartet costă 45 de lei și sunt disponibile în rețelele www.tomtix.ro și www.mystage.ro. Rezervări se pot face prin email la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul 0721 268 516 menționând data, spectacolul și numărul de locuri.

Lucia – food chain (official video)

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

 

Lucia – Yours (official video)

Pe scenă, Lucia & band alături de Muse Quartet sunt o experiență muzicală completă, compozițiile melodice, elegante ale Luciei găsindu-și interpretarea ideală alături de clape, chitara bass, tobe și cvartetul de coarde. Atât piesele noi de pe albumul Samsara, cât și cele mai vechi de pe primul album, Silence, vor răsuna vineri seara într-o formă desăvârșită în spațiul cald și primitor de la unteatru. Nu uitați să vă rezervați locul în sală prin email la rezervari@unteatru.ro sau prin sms la numărul 0721 268 516.

 

Lucia & band:
Lucia – voce
Teodora Opriși – backing vocals
Paul Drăgușin – clape, synth
Matei Pușcaru – bass
Alexandru Neagu – tobe

Muse Quartet:
Alina Horez – vioară
Nicoleta Petre – vioară
Maria Colțatu – violă
Corina Ciuplea – violoncel

https://fb.com/LuciaMariaOfficial
https://instagram.com/luciamariaofficial

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole