Luna Amara la El Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Luna Amara la El Grande Comandante

Concert Luna Amara in El Grande Comandante

Sambata, 8 august, Luna Amara va sustine un concert in Clubul El Grande Comandante. Concertul va avea loc la ora 22.00 pe scena amplasata la nivelul doi al clubului din strada Viitorului.

Luna Amara formeaza o trupa de aproape 10 ani si tot de atunci, baietii abordeaza stilul rock cu influente metal si alternativ. Au sustinut concerte atat in Romania cat si in Europa colindand tari ca: Germania, Olanda, Turcia, Franta. Pana in momentul actual, trupa a lansat pe piata trei albume care au avut succes imediat. Rosu aprins, Gri Dorian, Folclor, Asfalt sunt doar cateva dintre piesele care sunt fredonate vers cu vers de fani la fiecare concert.

Membrii trupei: Mihnea Blindariu – vocal, trompeta, chitara, Petru Gavrila – chitara, Sorin Moraru – chitara bass, Nick Fagadar – vocal, chitara si Razvan Ristea – tobe, au dezvoltat o relatie speciala cu fanii lor. Concertele lor sunt mereu populate de fete cunoscute, care isi sustin trupa preferata la fiecare eveniment.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: ”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner