The Amsterdams in EL Grande Comandante

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » The Amsterdams in EL Grande Comandante

Concert The Amsterdams

Vineri, 7 august, trupa The Amsterdams va urca pe scena amplasata la nivelui doi al clubului El Grande Comandante din strada Viitorului nr. 26. Concertul va incepe la ora 22.00.

Cartea de vizita a trupei The Amsterdams cuprinde un ansamblu bogat de genuri muzicale abordate: post punk/indie power pop. Trupa, la momentul actual, este formata din : Andrei Hategan ( solist principal ), Ovidiu Bejan ( chitara,vocea doi ), Augustin Nicolae ( chitara bass,voca doi ), Andrei Ungureanu ( chitara ) si Vlad Stoica ( tobe ).

Trupa a luat fiinta in vara anului 2005, fiind fondata de Andrei Hategan si Andrei Ungureanu. Spre sfarsitul anului, trupa si-a marit componenta, Dan Olaru si Vlad Stoica alaturandu-se celor doi. Numele trupei are o puternica incarcatura afectiva si reprezinta expresia libertatii spiritului in toate sensurile. Cuvantul “The” a fost adaugat pentru a marca unicitatea trupei, atat din punct de vedere muzical cat si din punctul de vederea al mesajului transmis prin soundul lor.

Trupa s-a impus incet dat sigur, si s-a facut remarcata pe scenale a mai multe festivaluri: 3rd edition of UnderLondon Fest in Bucuresti, The Stufstock 5 Festival in Vama Veche, Dublin Castle in Londra, Europa Vox Festival, in Clermont-Ferrand, Franta.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: ”Party para la resistencia!”.
Rezervari: 0728.556.044

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9703 RON
GBP 1 x GBP = 5,8071 RON
USD 1 x USD = 4,6322 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
23 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner