Soparla transforma centrul istoric

Soparla transforma centrul istoric

Chiar daca este perioada vacantelor, membrii trupei Animal X refuza sa ia pauza de la activitatile artistice! Daca in urma cu cateva saptamani cei 6 au lansat cu succes “Sambure de drac”, cel de-al doilea single de pe albumul omonim, pentru Soparla emotiile n-au luat sfarsit. Artistul organizeaza in perioada 3 august 20 septembrie, “Art Boulevard”, un eveniment cultural de amploare prin care centrul vechi al capitalei devine si centrul cultural al acesteia!
« Art Boulevard» este un eveniment dezvoltat pe mai multe planuri si isi propune sa readuca in atentia publicului un spatiu cu o istorie bogata, o celebritate in randul celor mai vizitate strazi ale Europei burgheze. Timp de o luna si jumatate centrul istoric al Bucurestiului ( Strada Selari, Franceza si Covaci) va deveni punctul fierbinte al concertelor live, expozitiilor de fotografie, olarit, proiectiilor de scurtmetraje, teatru, stand-up comedy-urilor, spectacolelor de dans si a multor alte activitati surpriza.
Pe langa toate acestea, organizatorii au pregatit in fiecare duminica, pana pe 20 septembrie, proiectii a editiilor « Noaptea devoratorilor de publicitate » din perioada 2000-2008.
“Art Boulevard ” va fi mai mult decat unul din numeroasele evenimente anuale bucurestene, mai mult decat o campanie publica de familiarizare a publicului cu arta contemporana, mai mult decat un sezon de vara aglomerat – “Art Boulevard” va ingloba toate aspectele ce privesc implementarea vechiului centru Lipscani in circuitul turismului european.

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe