Masaje erotice la vara lu Sara

In cea de-a treia zi la mare, atmosfera s-a incins peste limite la probele prin care finalistele de la “Vara lu’ Sara” incearca sa castige cei 1000 euro pusi in joc in fiecare zi dar si marele premiu, o vacanta la Mallorca alaturi de Claudiu Sara! La proba de masaj, Anisoara nu a avut nicio retinere in a-si da jos sutienul pentru a-i oferi lui Sara clipe de maxima placere!

Printre probele ce pot fi urmarite astazi de la ora 21.00 si maine de la 08.00, se numara: incercarea fetelor de a trage la tinta cu inghetata, DJ-ul ProFM jucand rolul tintei, proba de impins, cu o furculita legata cu o ata de solduri, o cutie de chibrituri, amplasata strategic pe abdomenul lui Claudiu sau provocarea de a turna o bere in capul unui barbat pentru ca apoi sa il sarute.

Astfel, in fiecare zi pana pe 31 iulie, de la ora 08.00 si de la ora 21.00, telespectatorii MTV le pot urmari pe Iunia, Ioana, Anisoara si Mihaela in timp ce se lupta in intreceri incendiare pentru a-l cuceri pe Sara, cel care alege pe care dintre finaliste o va lua cu el intr-un concediu exotic. Mai mult, in fiecare dimineata de la ora 08.00, Claudiu si cele patru fete sosesc in studioul ProFM de la mare pentru noi detalii despre aventurile lor de la malul marii.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: