Bodo vorbeste in exclusivitate la Radio InfoPro despre noul album

Bodo, solistul trupei Proconsul, a facut dezvaluiri astazi, 29 iulie, cu privire la viitorul album, in cadrul programului „Expresul de Romania”, difuzat la Radio InfoPro in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre orele 6:00 si 10:00. Bodo a vorbit in premiera despre cel mai recent single al trupei, „Sunt al tau”, si despre planurile pentru albumul care va fi lansat la inceputul lui octombrie.

Bodo le-a oferit detalii prezentatorului Marius Onuc si ascultatorilor InfoPro despre schimbarile petrecute in formatie. Astfel, basistul Florin Barbu va parasi trupa, din dorinta de a se muta cu familia la Sibiu. Cel care ii va lua locul este James, un american foarte talentat, de numai 21 de ani. Pentru a-si lua ramas bun de la prietenul si colegul Florin, Proconsul va concerta vineri, 31 iulie, la Cafeneaua Actorilor.

Ascultatorii InfoPro au avut ocazia sa stea de vorba cu artistul si sa-i adreseze intrebari care mai de care mai picante. De asemenea, solistul a povestit despre noua casa in care el si sotia s-au mutat de curand, despre „saptamana de miere” de la Paris, dar si despre cateii pe care i-a primit cadou.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: