Mikayla lansează primul single solo – “5AM”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Mikayla lansează primul single solo – “5AM”

Ai văzut-o la X Factor în urmă cu trei ani, ai ascultat-o alături de Vanotek pe piesa “Cherry Lips”, o recunoști dintr-o mie de persoane, datorită look-ului neconvențional, iar acum asculți prima ei piesă solo – “5AM”.
Mikayla Kachur este o tânără artistă pe care trebuie să o urmărești de acum înainte, prin numeroasele atribute pe care le vei descoperi dând play noului său single sau urmărind-o pe pagină ei de Instagram:

https://www.instagram.com/_just_mikayla/

Muzică mereu a jucat un rol important în viață mea. Indiferent de stările pe care le aveam, mereu găseam acea piesă perfectă, piesă care să îmi arate că nu sunt singură care trece prin ce trece. 
Am decis să mă apuc de compus, inițial deoarece aveam nevoie de un mediu prin care să mă descarc emoțional și să fiu cu totul vulnerabilă, un loc al meu pe care… de curând am început să îl fac public prin piesele lansate. Vreau să las lumea să mă cunoască mai bine ascultăndu-mi versurile, vreau să pot să fiu vulnerabilă și să îmi exprim emoțiile fără vreun filtru”
, declară Mikayla.

Piesă „5AM” este compusă de către Mikayla, alături de Corneliu Donici, melodie despre care artista a declarat:

5am este o piesă despre riscuri, despre o simplă simpatie adolescentină care a avut potențialul de a fi mai mai mult din momentul în care a fost  luat “riscul”/sărutul. De curând am aflat că oamenii potriviți îți rămân în viață, indiferent de momentele pe care le aveți… așa că vreau ca această piesă să vă încurajeze să vă asumați riscuri, să va sărutați crush-ul, să faceți acea declarație de dragoste care poate acum pare nebunească, să fiți vulnerabili, să primiți dragostea care vi se oferă pentru că un simplu moment poate schimbă totul.

Urmăreşte aici videoclipul:

 

Mikayla este o artistă de origine română-americană, născută în urmă cu 18 ani în Weirton, West Virginia, unde a copilărit până la 4 ani. Muzică nu a fost prima ei pasiune, încă din copilărie a fost focusată pe pasiunea pentru arta plastică:

„Mereu desenez, nu există moment în care să nu am la îndemână un creion și un caiet de schițe! Muzica nu a fost o prima pasiune, încă din copilărie obișnuiam să mă uit la desene animate unde se cânta, dar nu credeam vreodată că o să fac muzică până la vârsta de 15 ani. Primul concert la care am participat a fost Nocturn, unde am cântat în fața a 8500 de oameni… în acel moment am realizat că asta îmi doresc să fac pentru tot restul vieții mele.”

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner