Mosul Nicolae le aduce copiilor un cadou special! Spectacolul ”Jurassic Experience” se joaca la Sala Palatului

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Mosul Nicolae le aduce copiilor un cadou special! Spectacolul ”Jurassic Experience” se joaca la Sala Palatului

La finalul acestei saptamani, Mosul Nicolae va pune in ghetutele copiilor cuminti, cadourile mult visate. In spiritul acestei sarbatori speciale, Phoenix Entertainment le-a pregatit micilor exploratori, un spectacol magic ce ii va introduce in habitatul celor mai prietenosi dinozauri. Show-ul ”Jurassic Experience” va avea loc luni, 7 decembrie 2015 incepand cu ora 19:00 la Sala Palatului din capitala si se adreseaza copiilor cu varsta de peste 3 ani.

Timp de aproximativ doua ore, cei prezenti vor asista la o poveste fascinanta, cu periperitii si intamplari captivante pe taramul magic al celor mai puternice creaturi. Jurassic Experience, conceput intr-o maniera originala, va fi amplificat prin muzica si culoare la care se adauga decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale unice.

Dinozaurii care vor invada Sala Palatului din capitala vor induiosa privirile spectatorilor de toate varstele. Gratie tehnologiei de ultima generatie, scena Salii Palatului va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri dar si de regele lor neincoronat, Tiranozaurus Rex, ce ii vor provoca pe eroii lumii reale sa lupte pentru supravietuire.

Recomandari pentru spectatori:

  • accesul la spectacol al copiilor si adultilor se va face numai pe baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului).
  • spectacolul va incepe la ora 19:00, iar accesul publicului in sala se va face incepand cu ora 18:00;
  • fiecare spectator va ocupa locul specificat pe bilet;
  • spectatorii vor beneficia de o pauza de 15 minute;
  • minorii pot participa la eveniment doar insotiti de parinti sau de un adult tutore.
  • parintii care insotesc copiii sunt rugati sa isi cumpere bilet in aceeasi categorie de pret cu biletele copiilor, intrucat organizatorii nu isi pot asuma responsabilitatea pentru copiii lasati neinsotiti.
  • ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, bannere sustinute de bete, scaune, lanturi, animale de companie, bagaje voluminoase sau alte lucruri de valoare.

Biletele sunt in continuare disponibile in reteaua Eventim, la casa de bilete a Salii Palatului si online pe www.eventim.ro. Preturile biletelor variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: VIP –  170 lei, Cat. 1 – 130 lei, Cat. 2- 100 lei, Cat. 3 – 70 lei și Cat. 4 – 45 lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9745 RON
GBP 1 x GBP = 5,8379 RON
USD 1 x USD = 4,5878 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner