Neylini este pe primul loc in topul ascultatorilor

Nu mai incape niciun dubiu: Neylini este noua revelatie a scenei muzicale romanesti! Impreuna cu hit-ul sau Muleina, artista este pe primul loc in topul difuzarilor radio si tv din Romania, conform site-ului Nielsen.mcradio.com.

Desi Neylini este o artista cu multa experienta, succesul sau a venit odata cu semnarea ei la MediaPro Music si lansarea remixului piesei “Muleina”. La doar cateva luni de la lansare single-ului, Neylini face furori oriunde isi face simtita prezenta si pune pe jar intreaga audienta in timpul concertelor sale.

Unul dintre aceste recitaluri a avut loc in urma cu scurt timp, la Arad, unde Neylini a fost surprinsa de felul in care a fost primita in oras.

"M-am simtit extraordinar la Arad si, desi am auzit numai lucruri frumoase depre oamenii de aici, tot m-a surprins primirea pe care mi-au facut-o. Ardelenii sunt un public cald, receptiv… M-au facut sa-mi doresc sa ma intorc cat mai curand!", a declarat artista.

"Inca mi se pare ciudat sa vad atatia oameni fredonand Muleina , dar pana la urma imi traiesc visul!", completeaza aceasta.

In preszent artista isi pregateste albumul de debut, iar in timpul liber este in permanenta legatura cu fanii sai prin intermediul conturilor sale oficiale de MySpace si Twitter.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: