Nico & Vinz lanseaza single-ul “Don’t Be Afraid”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Nico & Vinz lanseaza single-ul “Don’t Be Afraid”

 

Duo-ul norvegian, Nico & Vinz, inspira oamenii din intreaga lume prin mesaje pozitive, despre a fi bun si a construi legaturi bazate pe iubire pura, pasiune, iar astazi, 4 iunie 2021, lanseaza single-ul “Don’t Be Afraid”.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/DontBeAfraidPR

Nicolay “Nico” Sereba și Vincent “Vinz” Deryform formează duo-ul norvegian Nico & Vinz (cunoscut anterior ca Envy). Au câștigat popularitate în Norvegia după ce au lansat hitul “One Song”, în 2011. Cariera lor nu a început înainte de 2013, când și-au schimbat numele din Envy în Nico & Vinz și au lansat mega-hitul “Am I Wrong”, care are peste 1 miliard de stream-uri pe toate platformele de streaming. Mai târziu, în același an, au lansat „In Your Arms”, care a câștigat, de asemenea, recunoaștere internațională și are peste 84 de milioane de ascultari. În 2014, duo-ul a lansat albumul de debut numit „Black Star Elephant”, urmat de single-ul „When the Day Comes”. 2014 a fost un an fantastic pentru băieți, au primit premiul European Border Breakers Award la Eurosonic Festival, au fost invitati la Spellemann Awards (Norwegian Grammys), au finalizat un turneu scandinav și „Am I Wrong” a ajuns pe locul 4 în Billboard Hot 100. Duo-ul a fost prezent și pe piesa „Lift Me Up”, de pe albumul „Listen” al lui David Guetta, din 2014.

Cu peste 1 miliard de stream-uri, multe premii și turnee și un spectacol live în Casa Albă, duo-ul de rap norvegian Nico & Vinz se întoarce acum pe scena mondială cu tone de muzică, care așteaptă doar să cucereasca inimile ascultatorilor. După ce pandemia a început anul trecut, totul s-a schimbat pentru cei doi artisti. Ei fac muzică împreună de 12 ani și s-au întrebat dacă ar trebui să meargă pe căi separate. Răspunsul a fost nu: au mai multe de spus, mai mulți oameni de încurajat, mai multe zâmbete de adus pe fetele oamenilor.

Link YouTube:

 

„Don’t Be Afraid” este un cântec despre cum să faci față presiunii din viața ta de zi cu zi și să trăiești la înălțimea tuturor așteptărilor din împrejurimile tale. Mamele lor și-au exprimat în mai multe rânduri îngrijorarea față de ei. În calitate de artiști, există întotdeauna o mulțime de priviri, multe opinii și poate fi greu pentru o mamă să-și vadă fiul în mijlocul tuturor situatiilor.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 15 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,9174 RON
USD 1 x USD = 4,6576 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 15 iunie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner