Number One in Billboard Hot

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Number One in Billboard Hot

“Hey There Delilah”, este Number One in clasamentul Billboard Hot 100 Singles in America, inlaturand-o pe Rhianna! Noul single este extras de pe uimitorul lor album “Every Second Counts,” care se afla de asemenea pe o pozitie fruntasa in Billboard Top 40 Album si care are pana acum peste 500,000 exemplare vandute. Trupa se afla intr-un turneu cu 22 de concerte in Statele Unite ale Americii si isi pregatesc de asemenea un turneu in Marea Britanie. La sfarsitul acestui an, baietii vor fi invitati speciali in turneul Fall Out Boy US Tour care incepe in octombrie.

Plain White T’s au lansat  acest single ‘Hey There Delilah’ in show-ul de televiziune al influentului Jimmy Kimmel. “Hey There Delilah” ramane Number One in topul pieselor downloadate de pe iTunes in Statele Unite ale Americii in vara lui 2007.

Fani Beatles, membrii trupei au inregistrat o versiune speciala a single-ului “Hey There Delilah” la studioul de inregistrari Abbey Road, cunoscut in intreaga lume, intr-una din putinele lor zile libere in care au vizitat Londra. Aceasta versiune apare de asemenea pe iTunes.

Albumul trupei Plain White T’s “Every Second Counts” a fost lansat in septembrie la Hollywood Records. 

Pentru aproape un deceniu, The Plain White T’s au cantat acel pop-punk perfect pentru a darama toate recordurile de audienta in Statele Unite. Calatoria lor, care a inceput intr-un subsol al unei case de la periferie, a dus trupa in trei turnee de calibru la nivelul continentului american. Munca sustinuta sau destin, un lucru e sigur — The Plain White T’s au fost lasati pe acest pamant pentru a ne incanta cu muzica lor!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner