Omul cu Sobolani si-a lansat primul DVD

Omul cu Sobolani si-a lansat primul DVD din cariera

Grupul Omul cu Sobolani si-a lansat azi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Studio Martin, primul DVD intitulat “10 ani lumina”. DVD rezuma cei 10 ani de activitate a trupei si contine 20 de videoclipuri.

In plus, materialul contine 5 piese live @ Suburbia inregistrate in concertul sustinut de trupa pe 22 septembrie 2007 numai pentru forumistii site-ului oficial al trupei.

“Inainte de a fi o trupa de rock, OCS este o trupa persistenta si perseverenta”, a declarat Cezar Panait, basistul trupei. El considera ca grupul din care face parte a ajuns in primul esantion al rockului romanesc pentru ca asa au vrut membrii sai.

OCS lucreaza la un nou album de studio

Trupa a dezvaluit ca in prezent grupul lucreaza la un noul album. “Teoretic, in primavara lui 2008 va aparea un maxi single, iar in toamna va aparea si albumul”, a precizat Dan Amariei, vocalul grupului.

Turneu de promovare a DVD-ului

Referitor la promovarea DVD-ului, Omul cu Sobolani au in program o serie de concerte in 12 orase din tara.

In Bucuresti, lansarea pentru public a DVD-ului va avea loc in aceasta seara in Studio Martin, dupa 21.00. In deschidere va canta trupa The Mood, iar afterparty-ul va fi asigurat de DJ Marika.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: