Proconsul si-a lansat un nou album

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Proconsul si-a lansat un nou album

Proconsul si-a lansat un nou album

Grupul Proconsul si-a lansat miercuri in cadrul unei conferinte de prese sustinute Sala Radio cel mai nou material discografic intitulat “Da mai departe”. Albumul contine 11 piese si este al V-lea album scos sub egida Roton, la capitolul productie beneficiind de sprijinul labelului InMusica.

Odata cu acest album debuteaza si colaborarea celor de Proconsul cu Radio Romania. “ “Nu este un disc omogen din punct de vedere stilistic. Sper sa ajunga la cat mai multi ascultatori.”, a declarat Bodo, solistul trupei. Lucrul la acest material a durat 10 luni, Proconsul beneficiind si de ajutorul unor colaboratori: Liuben Gordevsky(claviaturi), Raymond Vancu(claviaturi si voce) si Carmen Dinca(backing vocals).

In cadrul conferintei de presa s-a anuntat ca va exista un exemplar unicat al acestui album, cu o coperta diferita si care va avea autografele originale ale membrilor formatiei. Exemplarul va fi inmanat unui ascultator care dovedeste ca a facut o fapta buna sau un gest frumos. La randul lui ascultatorul va putea transmite CD-ul unei alte persoane care a facut de asemenea o fapta buna. Bodo sustine ca in acest fel muzica Proconsul ar putea ajunge chiar si in Japonia.

Promovarea pentru “Da mai departe” a inceput pe 18 octombrie printr-o serie de concerte care cuprind 12 orase din tara. Turneul se va incheia pe 18 noiembrie, cu un spectacol in Bucuresti.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner