Nume mari in concert de Revelion la Romexpo

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Nume mari in concert de Revelion la Romexpo

Vedeta din acest an a revelionului organizat de primaria sectorului 5 este Tom Jones. Cantaretul britanic Tom Jones va sustine un concert de 70 de minute in pavilionul central Romexpo in noaptea de Anul Nou. Eveniment este organizat de compania Luminitei Anghel, L.A. Entertainment, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5, cei care l-au adus si pe Joe Cocker anul trecut.

Artistul va fi cazat la un hotel de lux din Capitala, si i se va pune la dispozitie o limuzina. Impresarii lui Tom Jones au solicitari speciale: “toate vehiculele de transport ale echipei sa nu contina “obiecte” personale ale organizatorilor, de tip bagaje, “sotii”, “iubite” sau alte persoane care nu fac parte din anturajul artistului”.

Preturile biletelor sunt de 30 si 100 de lei

7000 de oameni sunt asteptati sa danseze pe muzica acestuia. Iar, reprezentantii primariei anunta ca pretul biletelor ramane neschimbat. Un bilet la revelionul organizat pentru tineri va costa 100 de lei, in timp ce seniorii vor plati 30 de lei pentru a se afla la trecerea dintre ani la Romexpo.

"Biletele se vor vinde din data de 28 decembrie de la 8 dimineata la Primarie si la Circile Financiare perntru a se evita aglomeratia de la primarie", a spus Marian Vanghelie, primarul sectorului 5.

Sunt asteptate 7000 de persoane

Primaria scoate la vanzare 6000 de bilete pentru revelionul tinerilor si 1000 pentru cel al seniorilor. Primarul Vanghelie ii asigura pe toti cei care vor participa la petrecerea organizata de primaria sectorului cinci ca nu vor regreta.

"L-am dorit un spectacol eveniment, cabaret dar si glamuros unul care nu s-a mai facut pana acum. Trupele care vor veni vor fi trupe de renume international cum este Alphavile si Tom Jones. Alphavile va canta inainte de 12 noaptea, iar Tom Jones dupa", a explicat Luminita Anghel, organizator al evenimentului.

Petrecerea de Revelion va incepe la ora 18.00 si se va termina la 6 dimineata. Printre trupele romanesti care vor concerta sunt Holograf, Voltaj, VH1 dar si solisti precum Andra, Mihai Traistaru si Marcel Pavel. Show-ul va fi prezentat de Luminita Anghel si de actorul Radu Gheorghe.Vor fi si recitaluri de muzica folclorica (Benone Sinulescu si Maria Carneci), momente instrumentale, cu taraf, spectacole multimedia, focuri de artificii, surprize.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner