Spectacolul

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Spectacolul

Astazi, 20 decembrie, incepand cu ora 20, la Sala Polivalenta va avea loc un spectacol inedit pentru Romania: BOLLYWOOD – THE SHOW. Un spectacol opulent, plin de fantezie, in care dansatori, muzicieni si actori refac atmosfera filmelor bollywoodiene, o fantezie in care muzica si dansul se imbina cu naratiunea.

Intr-un love-story tipic filmelor indiene, spectacolul surprinde deopotriva elementele traditionale indiene, precum si moderna si glorioasa lume a cinematografiei bollywoodiene.

Spectacolul este o fantezie in care muzica si dansul se imbina cu naratiunea. Povestea incepe in India, in deserturile Rajasthan, la templul Shiva. Dinastia familiei Merchant este responsabila cu mentinerea traditiei antice a dansului Kathak, dansul zeilor.

Interes pentru cultura romaneasca

In turneu european, artistii impreuna cu staff-ul de turneu si echipa tehnica se afla deja in Romania. Aici au fost foarte incantati de faptul ca au gasit zapada . Pana la marele spectacol isi petrec vremea vizitand Bucurestiul, se intereseaza de istoria Romaniei (din care nu stiau decat despre Vlad Dracul – confundat cu Dracula) si declara ca se simt excelent.

“Bollywood – The Show” a fost pus in scena, pentru prima data, la Bombay (Mumbai). Scenariul show-ului este inspirat din viata reala a familiei Merchant, una dintre cele mai renumite dinastii din lumea cinematografiei indiene. De altfel, cea mai tanara membra a acestei familii, coregrafa Vaibhavi Merchant, este responsabila de neegalatele scene de dans din spectacol. Muzica pentru “Bollywood” a fost compusa de Salim si Sulaiman Merchant, doua personaje importante in cadrul celei mai noi generatii de compozitori de coloane sonore a filmelor indiene.

Spectacolul, este prezentat de Modus Production si este o productie impresionanta in care s-a dat atentie fiecarui detaliu. Luminile sunt create Liz Berry, care se ocupa de acest capitol si la concertele lui Robbie Williams. Pentru acest show au fost create aproximativ 700 de costume.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner