Mandinga are trei membri noi

Mandinga, cea mai cunoscuta formatie de salsa de la noi, si-a marit componenta cu un nou import de muzicieni cubanezi. Cei trei noi membri au ajuns in tara noastra saptamana trecuta, dupa 21 de ore de mers cu avionul.

Mandinga, care anul trecut a mai adus doua soliste din Cuba (din care a ramas doar Marieta), isi doreste ca muzica sa sa sune cat mai autentic, cat mai aproape de radicinile latino-americane. In prezent, trupa a ajuns la 12 membri. Pentru "la orquesta de salsa" incepe o perioada foarte aglomerata pentru ca in luna decembrie, Mandinga bate tara in lung si in lat.

Peste 20 de concerte in Bucuresti

Urmeaza concerte la Targu Mures, Sovata si Sinaia si peste 20 de concerte in Bucuresti, pe parcursul lunii decembrie. Pentru Revelion, Mandinga are numeroase solicitari, asa ca e posibil ca trupa sa cante in mai multe locatii din Bucuresti.

Intrebati daca nu ii deranjeaza sa petreaca sarbatorile mai mult pe drum decat cu familia, acestia au raspuns :"Faptul ca lumea ne invita sa cantam in aceasta perioada, este o bucurie si o onoare. Inseamna ca reusim sa le aducem un strop de bucurie in plus si ne dam silinta sa facem asta".


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole