Crazy Loop – direct pe locul I in topuri

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Crazy Loop – direct pe locul I in topuri

Primul extras pe single de pe albumul solo al lui Dan Balan, “The Power of Shower”, piesa “Crazy Loop (Mm-Ma-Ma)”, a ajuns pe locul 1 in Romanian Top 100, la numai o saptamana dupa ce cucerise locul 2 in acelasi clasament.

“Este o mare bucurie pentru mine ca primul single promovat de pe album a ajuns pe locul 1! Imi amintesc de primul mare succes O-zone in Romania, piesa "Despre tine" care, la fel ca si Crazy Loop astazi, dupa 7 saptamani era pe locul 2, iar dupa 8 saptamani urca pe locul 1 in RT100. E aceeasi nebunie ca si atunci, si in Romania si in Moldova si nu pot decat sa sper ca al doilea single de pe albumul “The Power of Shower” o sa placa publicului cel putin la fel de mult cum a placut ‘Dragostea din Tei’”, a declarat incantat Dan Balan.

"The Power of Shower", primul album solo al lui Dan Balan

Acest sfarsit de an rasplateste pe deplin munca depusa de artist, in primul rand prin faptul ca a lansat de curand primul sau proiect solo, intitulat “The Power of Shower”, dar si pentru ca single-ul de debut, “Crazy Loop (Mm-Ma-Ma)” are un succes nebun la public.

Dupa ce timp de trei ani a dominat topurile radio impreuna cu colegii sai din formatia O-Zone, Dan Balan s-a intors in peisajul muzical autohton si in topuri cu un nou nume de scena si un nou single: "Crazy Loop" care face ravagii in topurile din Romania.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner