O luna pana la concertul Kings Of Leon

Prima pagină » Noutăţi » O luna pana la concertul Kings Of Leon

București, 16 mai – Peste o lună, americanii de la Kings Of Leon sosesc la București pentru primul lor concert din România. Porțile stadionului se deschid la ora 17:30, iar programul serii începe cu LP. Pregătirile au intrat în linie dreaptă. Cu un buget de producție de 450 000 EUR, megashowul de pe 17 iunie 2017 are în spate o armată de oameni și o logistică de proporții. Organizator: Alive în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Probabil cel mai scump concert al verii de la București, Kings Of Leon este un eveniment care atrage spectatori atât din România, cât și din țările învecinate. Biletele se cumpără din Bulgaria, Republica Moldova, Turcia, și nu numai. Locurile la Golden Ring se apropie rapid de epuizare.

Scena de la Arena Națională va avea o dimensiune de 480 mp. Echipamentele cu care trupa călătorește în turneu ajung la București încărcate în 20 de tiruri. Americanii vin cu o echipă tehnică de aproape 100 de oameni, care vor fi asistați la nivel local de un staff de peste 600 de persoane (securitate, producție, catering, baruri, intrări). Amenjarea începe cu o săptămână înainte. Gazonul stadionului va fi protejat cu portafloor, iar eventualele porțiuni afectate vor fi înlocuite imediat după eveniment.

Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor au acces gratuit la concert, în limita locurilor disponibile, trimițând o cerere scrisă (însoțită de toate documentele doveditoare) la adresa info@concertnationalarena.ro până pe data de 01.06.2017.

În București, în Promenada Mall Floreasca, fanii Kings Of Leon au acum la dispoziție, până pe 17 iunie inclusiv, un pop-up store de unde își pot cumpăra bilete la concertul din București, tricouri, insigne, postere, toate inscriptionate #KingsOfLeon.

Despre Alive:

Alive a luat naștere din aceeași echipă care a creat și promovat scena muzicii electronice în România: The Mission. Dragostea pentru muzică și diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poarte mândri azi cu o echipă ce însumează 16 ani de experiență în organizarea showurilor de amploare, peste 200 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) și reprezentații cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Télépopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie Woon, Jessie Ware, Rixton, Peter Bjorn, John, Sono sau Buena Vista Social Club.


BILETE LA KINGS OF LEON PE ARENA NAȚIONALĂ

BILETE ONLINE – http://www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro

– Prin comandă la http://www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ).

– Direct – Biletele sunt disponibile pe http://www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter. Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: http://www.bilete.ro/partners.asp.

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

  • Categoria 1: 230 RON
  • Categoria 2: 180 RON
  • Categoria 3: 160 RON
  • Categoria 4: Sold Out
  • Categoria 5: 95 RON
  • Golden: 285 RON
  • Gazon: 190 RON
  • VIP: 500 RON

http://www.alive-romania.ro

https://www.facebook.com/ALiveromania/

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 30 ianuarie 2023

EUR 1 x EUR= 4,8922 RON
GBP 1 x GBP= 5,5612 RON
USD 1 x USD= 4,4928 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 30 ianuarie 2023

Acum la Bucureşti
0 °C
Nori împrăștiați
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner